επικαιροτητα

Published on 14 Απριλίου, 2015 | by Kynoclub

0

Μάλτα η Ζάκυνθος! Εκατοντάδες κυνηγοί , με αυγά, εναντίον θηροφυλάκων!

Με άγριες διαθέσεις υποδέχθηκαν το κλιμάκιο της θηροφυλακής 700 περίπου κυνηγοί της Ζακύνθου σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Ζακύνθου.

Οπως έχει προαναγγελθεί το κλιμάκιο επρόκειτο να έλθει για να ασκήσει έλεγχο στο παράνομο κυνήγι στη Ζάκυνθο και τα Στροφάδια.

Μόλις το αυτοκίνητο της αντιπροσωπείας των θυροφυλάκων κατέβηκε από το πλοίο στις 9.30 π.μ., ένα μέρος των κυνηγών άρχισε τις αποδοκιμασίες πετώντας αβγά και γιαούρτια. Για 10 λεπτά τα “αίματα άναψαν” και αντηλλάγησαν προπηλακισμοί και βαριές εκφράσεις.

Ωστόσο, με την παρέμβαση του δασάρχη Ζακύνθου και την επέμβαση ορισμένων πιο ψύχραιμων κυνηγών, οι οποίοι λειτούργησαν “πυροσβεστικά”, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Για να απομακρυνθεί το αυτοκίνητο της θηροφυλακής από το λιμάνι χρειάστηκε επέμβαση του Λιμεναρχείου και της Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι το κυνήγι τον Απρίλιο για τους Ζακυνθινούς κυνηγούς αποτελεί παράδοση γι’ αυτό στην Ζάκυνθο αναμένονται, τις επόμενες δύο εβδομάδες, 14 κλιμάκια της θηροφυλακής για να πραγματοποιήσουν ελέγχους ώστε να εφαρμοστεί κατά γράμμα ο νόμος. Κ.Σ.

Πηγή: http://ermisnews.gr

Δείτε: Οι πολίτες της Μάλτας είπαν «ΝΑΙ» στο ανοιξιάτικο κυνήγι!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας