κυνηγετικα-οπλα

Published on 22 Απριλίου, 2015 | by Kynoclub

0

Remington 7600 επαναληπτικό ραβδωτό με 1150 ευρώ!

Το μοντέλο 7600 σχεδιάστηκε όχι μόνο για να προσφέρει ακρίβεια στην πρώτη βολή αλλά και για γρηγορότερες επόμενες βολές. Δικαίως λοιπόν στην Αμερική θεωρείται ένα από τα καλύτερα επαναληπτικά τουφέκια, το οποίο συνδυάζει χαρακτηριστικά κυνηγετικού και πρακτικής σκοποβολής όπλου. Δίδυμοι μοχλοί όπλισης οι οποίοι παρέχουν ομαλή λειτουργία για γρήγορες επαναλαμβανόμενες βολές, γεμιστήρας χωρητικότητας τεσσάρων (4) φυσιγγίων γρήγορης απελευθέρωσης και εύκολης τροφοδοσίας. Κάννη από ανθρακούχο ατσάλι με κοίλο στόμιο για μέγιστη ακρίβεια και βλητική απόδοση. Σταθερό κοντάκι Monte Carlo και πάπια από ξύλο καρυδιάς σε σατέν φινίρισμα.

Model 7600 Synthetic

Κάννη από ανθρακούχο ατσάλι σε μαύρη matt απόχρωση για αποφυγή της αντανάκλασης με κοίλο στόμιο για μέγιστη ακρίβεια και βλητική απόδοση. Σταθερό κοντάκι Monte Carlo και πάπια συνθετικά με ενίσχυση fiberglass.

Βασικά Χαρακτηριστικά

• Απόλυτα στιβαρή παλινδρόμηση του κλείστρου επιτρέπει τις επαναλαμβανόμενες βολές και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

• Μηχανισμός, απελευθέρωση κλείστρου και ασφάλεια βασισμένα στο σχέδιο κατασκευής του Μοντέλου 870, της πιο δημοφιλούς επαναληπτικής καραμπίνας της Αμερικής, για άμεση εξοικείωση του χρήστη.

• Η απαράμιλλη κατανομή βάρους και το εκλεπτυσμένο προφίλ κατασκευής έχουν σαν αποτέλεσμα την άριστη ζυγοστάθμιση και την εύκολη στόχευση που προσφέρει μια κυνηγετική καραμπίνα.

• Κάννη μήκους 22’’ (55,88 εκ) με μεταλλικά σκοπευτικά και κορμός με υποδοχές που φέρουν σπείρωμα για την τοποθέτηση βάσεων διόπτρας καθιστώντας έτσι εύκολη την χρησιμοποίηση πολλαπλών επιλογών σκοπευτικών.

Προδιαγραφές:
Μοντέλο 7600: Κωδικός 24659
Μοντέλο 7600 Synthetic: Κωδικός 25151
Διαμέτρημα: 308 WIN
Μήκος Κάνης: 56 εκ.
Σκοπευτικά: Στόχαστρο & ρυθμιζόμενο κλισιοσκόπιο
Ολικό Μήκος: 110 εκ.
Μέσο Βάρος: 3.400 γρ.
Βήμα Ραβδώσεων: Μια στροφή στις 10’’

Δείτε: http://www.diamanco.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας