αγωνες

Published on 14 Ιουνίου, 2015 | by Kynoclub

0

Κυνοφιλικό Αντάμωμα στη Ζήρια!

Κείμενο-φωτο Ν. Φωτακόπουλος

Με την συμμετοχή 120 περίπου σκύλων διοργανώθηκε το ετήσιο Αντάμωμα- Αγώνας που διοργανώνει κάθε Ιούνιο, στο όρος Ζήρια, ο Όμιλος Εργασίας Κυνηγετικών Σκύλων Κορινθίας με την υποστήριξη των τροφών Atletic Dog.

Και αυτοί οι αγώνες (με θήραμα ορτύκι εκτροφής) απέδειξαν ότι είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς μεταξύ των κυνόφιλων κυνηγών στέλνοντας παράλληλα ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους εναντιώνονται και επιδιώκουν την κατάργηση τους γιατί δήθεν κάνουν κακό στην κυνοφιλία… Κριτές ήταν οι παλαίμαχοι Κώστας Λάμπρου, Νίκος Κατσαρός, Αλέκος Λεβαντίνος για τις βρετανικές φυλές και ο Γαβριήλ Νιάνιος για της Ηπειρωτικές.

Στο τέλος των Αγώνων οι νικητές των τριών τερέν των Πόιντερ-Σέττερ ΄΄ετρεξαν΄΄ σε μπαράζ που έκριναν οι παλιοί κυνόφιλοι Γιάννης Μαθιόπουλος και Σωτήρης Κοπανάς. Στον νικητή του μπαραζ απονεμήθηκε το κύπελλο ΄΄Μελισσαρόπουλος΄΄ στην μνήμη του αξέχαστου κυνόφιλου . Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα του αγώνα (ίσως και πολύ περισσότερα) διατέθηκαν από την διοίκηση του Ομίλου για ένα πλούσιο …τραπέζωμα, αμέσως μετά τον αγώνα, στο όποιο πήραν μέρος όλοι όσοι συμμετείχαν στον αγώνα της Ζήριας.

athleticdog3 athleticdog2 athleticdog1 faei


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας