επικαιροτητα

Published on 16 Σεπτεμβρίου, 2015 | by Kynoclub

0

Γ.Ρουμελιώτης:Είμαστε αμείλικτοι σε φαινόμενα λαθροθηρίας (vid)

Ευχές στους κυνηγούς της Αρκαδίας για καλή κυνηγετική περίοδο χωρίς ατυχήματα και με συνεχή χρήση του πορτοκαλί γιλέκου έδωσε ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης Γιώργος Ρουμελιώτης με αφορμή την έναρξη του κυνηγιού για τον λαγό και τον αγριόχοιρο.

Ο κ. Ρουμελιώτης μίλησε για αύξηση των ατόμων που φέτος πήγαν στον Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης για να εκδώσουν άδεια κυνηγίου και τα στοιχεία δείχνουν πως θα εκδοθούν γύρω στις 1700 άδειες.
Ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης τόνισε πως είναι αμείλικτοι σε φαινόμενα λαθροθηρίας και οι θηροφύλακες κάνουν σημαντικό έργο , αφού όλοι πρέπει να τηρούν τους νόμους του κυνηγιού και την ρυθμιστική που έχει γίνει με βάση τις προτάσεις και των κυνηγών.
Σημείωσε πως οι κυνηγοί θέλουν διαχείριση του κυνηγιού, ποιοτικά και όχι ποσοτικά κυνήγια ενώ μιλώντας για τις «περιπέτειες» που πέρασε το κυνήγι με όσα είχαν εξαγγελθεί από τον πρώην υπουργό περιβάλλοντος, ανέφερε πως χάρη στις παρεμβάσεις του προέδρου της Ομοσπονδίας και των κυνηγών αλλά και πολιτικών, όπως η Εύη Τατούλη, η ρυθμιστική δεν άλλαξε.
Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του κ. Ρουμελιώτη που έγιναν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της «Γουρουνοπαρέας Μαινάλου» για την έναρξη του κυνηγιού.
Ε.Τ.

Πηγή: http://www.drt915.gr/

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας