επικαιροτητα

Published on 8 Δεκεμβρίου, 2015 | by Kynoclub

0

Γκάφα της Φιλοζωικής Ομοσπονδίας που κατήγγειλε ελαφοκυνηγό από την… Κρήτη!

Ιδιαίτερη εντύπωση και ποικίλα σχόλια προκάλεσε πρόσφατη ανακοίνωση της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Ομοσπονδίας με την οποία ζητούσε από τις αστυνομικές αρχές να ερευνήσει την περίπτωση ενός Χανιώτη ο οποίος ανάρτησε στο διαδίκτυο φωτο στις οποίες απεικονίζεται μπροστά σε σκοτωμένα ελάφια με όπλα.

Στο έγγραφο προς τις αστυνομικές αρχές, επισημαινόταν πως το κυνήγι ελαφιών απαγορεύεται και ζητείτο η ανεύρεση του δράση και η τιμωρία του.

Όμως αναγνώστες του flashnews.gr σχολιάζοντας την ανακοίνωση εξέφρασαν την απορία τους για το που βρέθηκαν τα ελάφια στην Κρήτη για να τα κυνηγήσει και να τα φωτογραφήσει ο εν λόγω κάτοικος χωριού του Αποκόρωνα Χανίων.

Όπως φαίνεται και  οι ελληνικές αστυνομικές αρχές θα είναι αδύνατο να τον εντοπίσουν και πολύ περισσότερο να τον «τιμωρήσουν» γιατί ο εν λόγω «ελαφονυνηγός» μπορεί να κατάγεται από χωριό των Χανίων και να είναι περήφανος γι’ αυτό, αλλά δεν ζει πλέον στο νησί.

Το Apokoronaslife.gr επικοινώνησε με τον άνθρωπο που “φέρεται” να διέπραξε την παρανομία και τον βρήκε… στην Αμερική. Ο Γιώργος (αυτό είναι το όνομά του) ζει στις Η.Π.Α. Όπως είπε, οι φωτογραφίες που κάποιοι τις βρήκαν στο facebook είναι από εκεί, όπου η νομοθεσία για τα ελάφια και την οπλοφορία είναι τελείως διαφορετική..

Μάλιστα ρώτησε εάν έχει γίνει ντόρος με την υπόθεση αυτή, και φάνηκε έκπληκτος που κάποιοι χωρίς να ερευνήσουν έβγαλαν ανακοίνωση και την έστειλαν στις αρχές δημοσιοποιώντας την και στα Μέσα Ενημέρωσης.

Πηγή: http://flashnews.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας