επικαιροτητα

Published on 21 Δεκεμβρίου, 2015 | by Kynoclub

0

Τα αμπελοπούλλια πολλοί εμάσησαν, την δόξαν ουδείς!

Ο υποφαινόμενος, ήταν από τους πρώτους που κάκισε την συμπεριφορά του Βουλευτή Ευγένιου Χαμπουλλά, να δημοσιοποιήσει στο Facebook τη φωτογραφία με την πιατέλα με τα αμπελοπούλια. Τον χαρακτήρισα λαϊκιστή, παρομοιάζοντάς τον με την Τσιτσιολίνα στην Ιταλία. Πέραν όμως από τους λαϊκισμούς και το ξέσπασμα Τσουρούλλη στο Σίγμα εγείρονται κάποια ερωτήματα, τα οποία καλούμε σαν σελίδα να απαντηθούν.

Εξοχότατε Πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη. Μπορείς σε παρακαλώ δημοσίως να πεις εάν έχεις φάει αμπελοπούλια; Έντιμε κύριε Υπουργέ Δικαιοσύνης κ. Ιωνά Νικολάου. Μπορείτε να μας απαντήσετε την ίδια ερώτηση; Υπόλοιποι Υπουργοί της Κυβέρνησης; Αρχηγέ Αστυνομίας; Υπαρχηγοί; Έντιμοι κύριοι βουλευτές της κατώτατης σε επίπεδο Βουλή της Ευρώπης; Πόσοι από εσάς έφαγαν ή και τρώνε αμπελοπούλια; Δεν υπαινίσσομαι. Απαντήσεις ψάχνω.

Το κυριότερο άθλημα των Κυπρίων, είναι ο στρουθοκαμηλισμός. Και έχω κουραστεί τις τελευταίες μέρες να ακούω από «σοβαρούς» ανθρώπους την εξης ατάκα: «καλά και εμείς τα τρώμε αλλά δεν βάζουμε φωτογραφίες στο Facebook».

Η Κυπριακή κοινωνία, μοιάζει με μια κόρη την οποία ενώ τις καθημερινές πηδιέται με όποιον φτάσει κάνοντας όργια, τη Κυριακή το πρωί πάει στην εκκλησία και σεμνά συμμετέχει στη λειτουργία. Αφού μάλιστα τελειώσει η λειτουργία ξεκινά και φιλά τις εικόνες κάνοντας αμέτρητες φορές το σταυρό της.

Κάποιοι περιβαλλοντιστές, δικαίως και ορθώς, μίλησαν για εκατομμύρια πουλιά τα οποία θανατώνονται στη Κύπρο. Η Επαρχία Αμμοχώστου εάν δεν κάνω λάθος έχει κάπου 50.000 πληθυσμό. Τελικά ποιος τρώει αυτά τα εκατομμύρια τα αμπελοπούλια; Ποιος τα παραγγέλνει; Ποιος είναι ο χρήστης που συντηρεί τους εμπόρους;

Ο Ευγένιος Χαμπουλλάς, ανέδειξε όχι μόνο τη δική του γύμνια σαν λαϊκιστής. Έδειξε και την γύμνια όλων εμάς των υπολοίπων, που σαν κόρες πηγαίνουμε στην Εκκλησία παριστάνοντας τις οσίες παρθένες. Αλλά στην ουσία κάναμε άλλα την προηγούμενη εβδομάδα. Στρουθοκαμηλίζουμε γιατί δεν μας συμφέρει. Μας αρέσει να είμαστε όλοι δήθεν. Να τα τρώμε όλοι εν κρυπτώ και παραβύστω, αλλά στο Παράβυστον δικάζουμε τον λαϊκιστή Χαμπουλλά.

Και μια άλλη παράμετρος την οποία δεν θα ήταν καλά να ξεχάσουμε. Χαρακτήρισα τον Χαμπουλλά λαϊκιστή. Και είναι. Μήπως όμως ο Αβέρωφ Νεοφύτου όταν έλεγε σε συγκέντρωση στα Κοκκινοχώρια ότι θα δώσει οδηγίες η αστυνομία να μην πειράζει αυτούς με τα βερκά δεν έκαμνε λαϊκισμό; Μήπως ο Νικόλας, ο Άντρος, ο Μαρίνος, δεν λαϊκίζουν; Η κυρία Χαραλαμπίδου; Μήπως αυτή δεν λαϊκίζει ξεχνώντας ότι η κυβέρνηση του ΑΚΕΛ κατέστρεψε τη Κύπρο και αναζητά τους ενόχους ακόμα όταν οι ίδιοι δεν τους σταμάτησαν; Μήπως ο κύριος Λιλλίκας που μας πώλησε τα «κάζια» μας; Μήπως ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος που το παίζει προστάτης του Κυπριακού δεν λαϊκίζει; Τι σας πείραξε αγαπητοί μου πολιτικοί; Σας πείραξε γιατί ο Χαμπουλλάς έκανε πιο επιτυχημένο λαϊκισμό από αυτόν τον οποίον καθημερινά εσείς επιδίδεστε;

Ο κ. Τσουρούλλης, ανακρίνοντας τον Ευγένιο Χαμπουλλά του είπε για ένα υποθετικά χωριό το οποίο καλλιεργούσαν κάνναβη και τι θα γινόταν εάν ένας βουλευτής, κάπνιζε δημόσια κάνναβη. Δυστυχώς αυτό είναι το κατάντημά μας. Ο Κύπριος, ο οποίος για αιώνες έμαθε να τρώει από τα αγρέλια, τους καραόλους, τις αθερίνες, μέχρι τα αμπελοπούλια για να επιβιώσει, σήμερα να του παρομοιάζουμε αυτό το πράγμα με τη κάνναβη. Άστε που υπάρχουν και σοφοί Δικαστές, οι οποίοι επιβάλλουν αυστηρότερες ποινές για αμπελοπούλια παρά κατοχή ναρκωτικών. Εκεί φτάσαμε. Εκεί μας οδήγησε η ηλιθιότητα και ο στρουθοκαμηλισμός μας.

Ο Χαμπουλλάς έκαμε ξεκάθαρο, καραμπινάτο και τεραστίων διαστάσεων λαϊκισμό. Δεν έκαμε τίποτε όμως διαφορετικό από ότι κάνει η πλειοψηφία των βουλευτών που καθημερινά κουράζει και δοκιμάζει το νευρικό μας σύστημα. Δεν έκαμε τίποτε διαφορετικό από ότι κάνουν τα κανάλια και τα ΜΜΕ για να πωλήσουν μερικές φυλλάδες παραπάνω, ή να λάβουν λίγες περισσότερες επισκέψεις στις σελίδες τους. Απλά το έκαμε πιο έξυπνα από τους άλλους. Και τους πείραξε. Αμέσως τώρα όλοι έγιναν σοφοί, σοβαροί, μετρημένοι, νούσιμοι.

Και περίμεναν όλοι αυτοί οι νούσιμοι, οι σοβαροί, οι μετρημένοι, από τον Γενικό Εισαγγελέα να παρέμβει. Να κάνει τι ρε μάγκες; Να συμμετέχει και αυτός στην υποκρισία; Να κάμει δώρο του Χαμπουλλά μια υπόθεση στο Δικαστήριο μετατρέποντας τον ακόμα σε μεγαλύτερο σύμβολο; Να πάει στο Ανώτατο Δικαστήριο και να ζητήσει άρση της ασυλίας για μια «τουζίναν» αμπελοπούλια; Νομίζουμε μήπως ότι δεν έχουμε σοβαρότερα προβλήματα; Και εάν τολμήσει κάποιος να μου πει ότι αυτή η πράξη ουσιαστικά στέλνει το μήνυμα στους υπόλοιπους «φάτε ελεύθερα αμπελοπούλια», τότε θα απαντήσω αμέσως, «γιατί τώρα δεν τα τρων όλοι και κάνουν τις πάπιες;»

Σπάρτακος

Δείτε: Διεθνής κατακραυγή για το γεύμα με απαγορευμένα πτηνά του Κύπριου βουλευτή!

Πηγή: http://apokalipsi.com/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας