αγωνες

Published on 26 Φεβρουαρίου, 2016 | by Kynoclub

0

Σκανδαλώδης επιλογή Εθνικής Ομάδος για το Κύπελλο Ευρώπης.. Δείτε ποιοι σκύλοι …αποκλείστηκαν!

Αποστολή στον Λαγκαδά Ν. Φωτακόπουλος

topprofMόνο ως σκανδαλώδης μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή επιλογή της Εθνικής Ομάδος Πόιντερ Σέττερ για το Κύπελλο Ευρώπης που θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες στο Νις της Σερβίας. Η ανησυχία που επικρατούσε ανάμεσα στους κυναγωγούς της Μεγάλης Έρευνας, εδω και αρκετό καιρό, αποδείχτηκε απόλυτα δικαιολογημένη. Η επιλογή της διοίκησης του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος να διορίσει ως εκλέκτορα το μέλος της κ Χρήστο Ψυχάρη-  που όχι μόνο δεν είναι κριτής Μεγάλης Έρευνας αλλά- ούτε καν  κριτής βρετανικών φυλών  (είναι κριτής μόνο ηπειρωτικών φυλών) δημιούργησε δικαιολογημένη οργή σε ιδιόκτητες και κυναγωγούς.  Οργή μια και οι επιλογές του κ Ψυχάρη μόνο ως προκλητικές μπορούν να χαρακτηριστούν αφού  είναι ολοφάνερο ότι εξυπηρετούν την προσωπική στρατηγική του!

Έμειναν εκτός εθνικής τα δυο πιο φορμαρισμένα σκυλιά που ήταν η Ciao Sirtouf με ιδιοκτήτες Δακουτρός-Φωτεινός και ο Don Sirtouf με ιδιοκτήτη τον κ. Σβεστονώφ τα δυο σκυλιά έχουν γράψει αλλεπάλληλα CACIT και βρίσκονται στην κορυφή της συγκεντρωτικής βαθμολογίας. Παρ όλα αυτά ο εκλέκτορας αποδείχτηκε οχι μόνο κατώτερος της αποστολής του αλλά και προκλητικός μια και επέλεξε να βάλει στην εθνική την Lamia di Ioannina που παρουσίασε ο προσωπικός του φίλος και  επαγγελματικός του συνεργάτης κ Στέλιος Αποστολάκος. Η Lamia είναι μια εξαίρετη θυληκιά με μηδαμινά όμως αποτελέσματα… Έτσι έμειναν εκτός Εθνικής σπουδαίοι σκύλοι όπως ο Κroll του Παναγιώτη Μανωλάκη και οι προαναφερθέντες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόεδρος κ Γαλανού και ο κ Ψυχαρης απαίτησαν να κλείσουν οι κάμερες που βιντεοσκοπούσαν την εκδήλωση. Προφανώς κάτι φοβηθήκαν…  Αύτη η πρωτοφανής απαγόρευση δεν μας επέτρεψε την μαγνητοφώνηση των νικητών του Κυπέλλου του Κυνολογικου Ομίλου Ελλάδος και έτσι δεν μπορούμε να αναφέρουμε τους κυπελλούχους.

Το ρεπόρτάζ  γύρω από αυτή την σκανδαλώδη επιλογή θα συνεχιστεί σε επόμενες αναρτήσεις.

Ενδεικτική είναι προς το παρών η ανάρτηση του πλέον αδικημένου κυναγωγού Γιάννη Παυλίδη που έγραψε τα εξής στο προσωπικό του προφίλ:

Screen Shot 2016-02-26 at 23.22.23

Εθνική Ομάδα Κυπέλλου Ευρώπης :

Park Rajkal Poin. Χρήστου/ Μανωλάκης

Cielo Sirtouf E.S. Στακτοπούλου /Μαυρίδης

Lamia di Ioannina Poin. Κανόπουλος/Αποστολάκος

Rodeo Del Sargiadae Poin. Σακαντάνης/Eschini

Aναπληρωματικός:

Perla Poin. Πάντας /Μανωλάκης

δείτε: Οι κριτές-λαμόγια του Λαγκαδά!

δείτε: Δάσκαλε που δίδασκες…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας