επικαιροτητα

Published on 7 Απριλίου, 2016 | by Kynoclub

0

Μαζική η συμμετοχή στην εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Μεγάρων!

κείμενο-φωτο: kynoclub.gr

Mεγάλη επιτυχία το σεμινάριο που διοργάνωσε στην αίθουσα του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μεγάρων την Τέταρτη 6 Απριλίου. Η συμμετοχή ήταν μαζική και περίπου 150 μέλη είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ενδιαφέροντα κυνηγετικά  θέματα  και να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους στους ομιλητές που ήταν ο εκπαιδευτής Μάριος Λουλουδάκης, ο κυνοτρόφος Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο δημοσιογράφος και κριτής Νίκος Φωτακόπουλος και το μέλος της εθελοντικής ομάδας Πολιτικής Προστασίας& Περιβάλλοντος Μεγάρων   ο ΄΄Κούρος΄΄ κ. Σωτήριος Γιαννόπουλος.

Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε για τις μεθόδους εκτροφής, την ανάγκη έγκαιρης κοινωνικοποίησης των κουταβιών  και τον ρόλο του κυνοτρόφου, ενώ ο Μάριος Λουλουδάκης μίλησε για τα χαρακτηριστικά του καλού κυνηγόσκυλου. Τόνισε τον διαχωρισμό που πρέπει να γίνετε, στην εκτροφή,  ανάμεσα σε πολυδιαφημισμένους σκύλους ΄΄βιτρίνας΄΄  που έχουν γράψει ελάχιστα αποτελέσματα  -έστω και αν είναι πρωταθλητές-και σε πραγματικά άξιους σκύλους που έχουν γεμίσει το καρνέ τους με δεκάδες διακρίσεις.

megara1

Νίκος Φωτακόπουλος μίλησε για την ανάγκη προσοχής στην χρήση των κυνηγετικών όπλων ενώ πρόβαλε και ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο με ατυχήματα και ….εκπυρσοκροτήσεις. Ολοκλήρωσε την ομιλία του περιγράφοντας  τις  εργασιακές διαφορές ανάμεσα σε ιχνηλάτες και σκύλους φέρμας ενώ τόνισε την ανάγκη στροφής των λαγοκυνηγών στις καθαρόαιμες φυλές.

-Ο κ Σωτήρης Γιαννόπουλος ως μέλος της εθελοντικής ομάδας Πολιτικής Προστασίας& Περιβάλλοντος  Μεγάρων ο ΄΄Κούρος΄΄  μίλησε για την οδική ασφάλεια και για τα ….σκυλόκουτα. Είπε πραγματικά κάποια πολύ ενδιαφέροντα πράγματα  τα όποια δε γνωρίζαμε και για τα όποια θα επανέλθουμε με νεώτερη ανάρτηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι κ Γιαννόπουλος είναι αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και υπηρετεί στην Τροχαία, (έστω και αν δεν παρέστει με αυτή του την ιδιότητα) οπότε γνωρίζει πολύ καλά τον ΚΟΚ και τις διατάξεις που αφορούν τα σκυλόκουτα.

-Στο τέλος των παρουσιάσεων των ομιλητών υποβλήθηκαν πολλές ερωτήσεις ενώ η διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Μεγάρων με επικεφαλής τον πρόεδρο κ Γεράσιμο Μιχαλάκη βράβευσε τους παλαίμαχους κυνηγούς κ. Κωνσταντίνο Μαζιώτη,  Τιμολέοντα & Νικόλαο Στρατούρη.

-Οι χορηγοί Fisi Dog, Alfa Game, D.T Systems και kynoclub.gr προσέφεραν πολλά δώρα που στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν στους κυνηγούς που παρακολούθησαν την εκδήλωση.

-Κλείνοντας θα ήταν παράληψη αν δεν αναφέραμε το γεγονός  ότι ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μεγάρων στεγάζεται στο  κτήριο που έγινε το σεμινάριο. Ένα πολύ λειτουργικό και με μεγάλους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ακίνητο, που  έχει παραχωρήσει εντελώς δωρεάν στον Σύλλογο το μέλος του κ Δημήτριος Δάλλας! Χίλια μπράβο!

megara2


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας