αγωνες

Published on 10 Απριλίου, 2016 | by Kynoclub

0

Εδώ Παξοί! Σεμινάριο για …σεμινάριο!

κείμενο-φωτο: kynoclub.gr

Mε μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή  διοργανώθηκε το κυνηγετικό και κυνοφιλικό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Παξών το Σάββατο 9 Απριλίου. Περίπου 60 κυνηγοί που αποτελούν το ένα τρίτο του συνόλου των μελών του μικρού Συλλόγου, παρακολούθησε με αμείωτο  ενδιαφέρον για τέσσερις ώρες (!) τους ομιλητές Γιάννη Νικολακόπουλο, Χρήστο Χάβο, Νίκο Φωτακόπουλο και Σπύρο Ασπρογέρακα.

Νίκος Φωτακόπουλος μίλησε για  τους κανόνες ασφαλείας στο κυνήγι, για την θέση του κυνηγού στην σημερινή κοινωνία καθώς και για κυνοφιλικά θέματα ενώ ο χορηγός Σπύρος Ασπρογέρακας μίλησε για την διατροφή των σκύλων. Ο κ. Γιάννης Νικολακόπουλος, ερασιτέχνης εκπαιδευτής και εκτροφέας Σπρίνγκερ Σπάνιελ, μίλησε για εκπαίδευση και εκτροφή σκύλων ενώ ο Χρήστος Χάβος, επαγγελματίας εκπαιδευτής, απάντησε σε πολλές ερωτήσεις σχετικά με την εκπαίδευση και την προβληματική συμπεριφορά.

paksoi4

-Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία Alfa Game που προσέφερε πολλά δώρα ενώ  χορηγός επικοινωνίας ήταν  το Νο 1 κυνηγετικό site kynoclub.gr που προσέφερε πολλά αυτοκόλλητα και κυνοφιλικές  ταινίες παραγωγής  του Νάσου Φωτακόπουλου.

-Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μικρός Κυνηγετικός Σύλλογος των Παξών (170 μέλη) είναι ιδιαιτέρα δραστήριος και μια από τις προγραμματισμένες δράσεις του ήταν  αυτό το σεμινάριο. Το δραστήριο διοικητικό συμβούλιο με επικεφαλής τον αεικίνητο πρόεδρο κ Κώστα Πέτρου, φροντίζει πέρα από την προστασία του περιβάλλοντος και του θηραματικού πλούτου και για τον κοινωνικό ρόλο του Κυνηγετικού Συλλόγου στο μικρό νησί.

paksoi3

-Αξιοσημείωτη όμως είναι και η συνεισφορά των πρώην προέδρων κ Γιώργου Βλαχόπουλου και Σίμου Κεΐκιδη που πέρα από την  συνεισφορά τους στην επιτυχία του σεμιναρίου βρίσκονται πάντα δίπλα στον Σύλλογο όποτε το χρειαστεί!

paksoi5


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας