επικαιροτητα

Published on 6 Απριλίου, 2017 | by Kynoclub

0

Για λόγους ….υγείας παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου πρόσφατα προέβη στην ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς έκανε δεκτή την παραίτηση του κου Κατσίκα Γεώργιου από την θέση του Προέδρου για λόγους υγείας.
Ως εκ τούτου, κατ’ εφαρμογή των καταστατικών διατάξεων πραγματοποιήθηκε μυστική ψηφοφορία και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο όπως σχετικά ανακοινώθηκε από το Δ.Σ. της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου.
Τα όσα αναφέρθηκαν σε σχετικό δημοσίευμα περί «αποδοχής», «συναίνεσης», «υποβιβασμό» και άλλοι σχολιασμοί, προφανώς και άπτονται περί κουτσομπολίστικων σχολίων, καθώς δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και απλά προσπαθούν να πυροδοτήσουν καταστάσεις εκ των ουκ άνευ.
Επαναλαμβάνουμε ρητά ότι εφαρμόστηκαν πλήρως οι καταστατικές διατάξεις. Συνεπώς κάθε είδους υπονοούμενα και συκοφαντίες, αφενός δεν μας αγγίζουν και αφετέρου δεν θα επιτρέψουμε να υποβαθμίσουν ή να πλήξουν την ακεραιότητα, την τιμή και το κύρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου.
Ενημερώνουμε δε όλους τους συνάδελφους κυνηγούς και όλη την κυνηγετική οικογένεια ότι η υπόθεση της λαθροθηρίας από Θηροφύλακα της Ομοσπονδίας έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ στον εν λόγω Θηροφύλακα έχει επιβληθεί αναστολή εκτέλεσης καθηκόντων όπως προβλέπεται.
Ως εκ τούτου, αφενός η δικαιοσύνη και αφετέρου ο Γενικός Γραμματέας της περιφέρειας ως πειθαρχικός προϊστάμενος, έχουν επιληφθεί του θέματος και αναμένουμε την ετυμηγορία τους και την απόδοση των ευθυνών.
Οτιδήποτε άλλο δεν θα ανακοινωθεί σχετικά διότι αφενός δεν επιτρέπεται και αφετέρου η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου δεν θα ενοχοποιηθεί για παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης, καθώς κάποιοι επιτήδειοι προσπαθούν υποχθόνια να την εμπλέξουν, αλλά κάθε τέτοια προσπάθεια προφανώς είναι μηδενική καθώς στερείται νοημοσύνης.
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι οι ίδιοι οι οποίοι έσπευσαν να κατηγορήσουν την Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου και να στήσουν στον τοίχο με ελαφρά την καρδία τον οποιονδήποτε, προκαλώντας εσκεμμένα το αίσθημα όλων των κυνηγών, μόνο και μόνο για να «πουλήσουν», ουδέποτε είχαν την ευθιξία, και πως θα μπορούσαν να την έχουν άλλωστε, έτσι ώστε εφόσον πληροφορήθηκαν ότι η υπόθεση ήταν στα χέρια της δικαιοσύνης, να εκφράσουν μία άποψη υπέρ των Θηροφυλάκων που έκαναν το καθήκον τους.
Ο καθένας κρίνεται για τα λόγια και τις πράξεις του και η κυνηγετική οικογένεια γνωρίζει πολύ καλά και να κρίνει και να αποδίδει «τα του καίσαρα τω καίσαρι»..!!!!

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου

ΔΕΙΤΕ: Γ ΚΟΠ. Παραίτηση προέδρου και αναδιάρθρωση διοικητικού συμβουλίου…

ΔΕΙΤΕ: “Aδειάζει” τον πρόεδρο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, το διοικητικό του συμβούλιο, για την υπόθεση του φερόμενου ως λαθροθήρα-θηροφύλακα.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας