επικαιροτητα

Published on 10 Ιανουαρίου, 2018 | by Kynoclub

0

Kynoclub.gr: Να πόσοι κυνηγοί, και όχι μόνο, το διαβάζουν…

Το Kynoclub.gr είναι αναμφίβολα το πλέον έγκυρο και μαχητικό κυνηγετικό site . Όπως αποδεικνύουν και τα στατιστικά στοιχεία εκατοντάδες χιλιάδες κυνηγοί εμπιστεύονται το kynoclub.gr για έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή  ενημέρωση. Με 615.879  (!) διαφορετικούς επισκέπτες από 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2017 συμπεριλαμβάνεται πλέον στις κορυφαίες από πλευράς επισκεψημότητας  εξειδικευμένες ιστοσελίδες και το μέσο, (συμπεριλαμβανόμενων περιοδικών και ενθέτων), με την μεγαλύτερη διείσδυση  στον κυνηγετικό κόσμο.  Τα άρθρα και οι αναρτήσεις του διαβάστηκαν  2.632.410 φορές (!!!) ενώ χιλιάδες κυνηγοί το επισκέπτονται, αρκετές φορές καθημερινά, για να διαβάσουν νεώτερα ή να ενημερωθούν μέσα από τις χιλιάδες των τεχνικών άρθρων του γύρω από το κυνήγι, την κυνοφιλία, τα θηράματα, τα κυνηγετικά όπλα, τα κυνηγοτόπια και τα προϊόντα.

-Τα στατιστικά στοιχεία προέρχονται από την ανεξάρτητη πλατφόρμα μετρήσεων των επισκεψιμοτήτων, google analytics και αποδεικνύουν αφενός την κυριαρχία του kynoclub.gr στις προτιμήσεις των ελλήνων κυνηγών καθώς και την διεισδυτικότητα που συνεχίζει να μεγαλώνει  μέρα με τη μέρα, χρόνο με τον χρόνο!

Ένα ευχαριστώ είναι …λίγο!

-Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εταιρείες και τους επαγγελματίες που μας υποστηρίζουν με τις διαφημίσεις τους.

-Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους διαχειριστές των κυνηγετικών ομάδων του facebook που φιλοξενούν και κοινοποιούν τις αναρτήσεις του kynoclub.gr.

-Από όλους όσους εργαζόμαστε καθημερινά στο kynoclub.gr για την ενημέρωση σας ένα μεγάλο ευχαριστώ από όποιο σημείο του πλανήτη και αν μας διαβάζετε.

-Και το 2018 υποσχόμαστε να συνεχίσουμε την ίδια ανεξάρτητη, μαχητική και αποκαλυπτική δημοσιογραφία χωρίς εξαρτήσεις από κάθε είδους συμφέροντα που λυμαίνονται τις κυνηγετικές οργανώσεις και τους έλληνες κυνηγούς.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας