επικαιροτητα

Published on 12 Ιουνίου, 2018 | by Kynoclub

0

Προσπάθησε να του κλέψει σκύλους και τον πυροβόλησε

  Ντόρα Χριστοδούλου/ www.philenews.com

Αντιλήφθηκε ότι ένα πρόσωπο βρισκόταν στην αυλή της κατοικίας του, με προφανή πρόθεση όπως είπε να κλέψει τα κυνηγετικά σκυλιά που διατηρεί εκεί. Άρπαξε το κυνηγετικό του όπλο και έριξε δύο πυροβολισμούς προς το μέρος του για να αποτρέψει την κλοπή, χωρίς μέχρι στιγμής να είναι γνωστό αν πέτυχε τον «εισβολέα», ο οποίος εξαφανίσθηκε από τη σκηνή μετά τη ρίψη των πυροβολισμών.

Το περιστατικό συνέβη στην κοινότητα Γιόλου, λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα σήμερα. Ιδιοκτήτης κατοικίας ηλικίας 45 ετών, ενημέρωσε την Αστυνομία ότι ένα άτομο είχε εισέλθει στην αυλή της κατοικίας του επιχειρώντας να κλέψει τους κυνηγετικούς σκύλους που διατηρεί στην αυλή του. Ο παραπονούμενος ισχυρίστηκε ότι αναγνώρισε το άτομο αυτό ως ένα 27χρονο από άλλο χωριό της επαρχίας Πάφου, με τον οποίο έχουν όπως είπε διαφορές. Ο 45χρονος ανέφερε ότι το εν λόγω άτομο είχε καλυμμένο το πρόσωπο του, ωστόσο όπως είπε μπόρεσε να το αναγνωρίσει. Ανέφερε επίσης ότι ο “εισβολέας” κρατούσε και πιστόλι.

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης της οικίας, μόλις εντόπισε τον επίδοξο κλέφτη εισήλθε στο σπίτι, πήρε το κυνηγετικό του όπλο και αφού τοποθέτησε σε αυτό δύο φυσίγγια πυροβόλησε εναντίον του ατόμου αυτού.

Ο φερόμενος ως δράστης εγκατέλειψε τη σκηνή και είναι άγνωστο αν έχει τραυματισθεί, με την Αστυνομία να συνεχίζει εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό του. Στη συνέχεια αναμένεται η σύλληψη του ατόμου αυτού, αλλά και του 45χρονου για διαλεύκανση των συνθηκών της ρίψης των πυροβολισμών αφού πλέον εξετάζεται υπόθεση απόπειρας φόνου. Στα πλαίσια αυτά η Αστυνομία εξασφάλισε εντάλματα σύλληψης κατά των δύο ενεχομένων στην υπόθεση, ενώ αστυνομικές πηγές ανέφεραν στον «Φ» ότι εξετάζεται και το ενδεχόμενο η υπόθεση να έχει να κάνει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών και όχι απλώς με προσπάθεια κλοπής σκύλων.

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας