επικαιροτητα

Published on 5 Οκτωβρίου, 2018 | by Kynoclub

0

Δυναμικό ξεκίνημα για την κυνοφιλία στο νησί της Κώ!

Με την συμμετοχή δεκάδων κυνοφίλων ο Κυνοφιλικός Όμιλος της Κω  ξεκίνησε μια νέα περίοδο μετά από μακροχρόνια απραξία του. Σε αίθουσα του ξενοδοχείου Silver Beach στην Καρδάμαινα πραγματοποιήθηκε σεμινάριο με προσκαλεσμένους τους  κριτές Νίκο Φωτακόπουλο, Νίκος Στεφανάτο και Μηχάλη Λάμπρου. Η ομιλία τους περιελάμβανε θέματα για τις αρχές και την σημασία της καθαρόαιμης και αγωνιστικής κυνοφιλίας καθώς και ανάλυση των κανόνων που διέπουν τους Αγώνες Κυνηγετικών Ικανοτήτων και ειδικότερα  τους Αγώνες Πρακτικού Κυνηγίου για σκύλους φέρμας.

-Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως συμβαίνει σχεδόν παντού στην Ελλάδα, έτσι και στην Κω  η κυνηγετική κυνοφιλία αποτελεί τον βασικό κορμό όλως των προσπαθειών που γίνονται σε τοπικό επίπεδο για την οργάνωση και την ανάπτυξη της οργανωμένης κυνοφιλίας. Όμως σημαντική ήταν η συμμετοχή στο σεμινάριο και αρκετών κυνόφιλων εκτός της ομάδος 7 όπως πχ, ιδιοκτήτων και φίλων των Ντόμπερμαν, Κάνε Κόρσο, Ροτβάιλερ κ.λ.π.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν οι ερωτοαπαντήσεις και ο διάλογος που ακολούθησε τις εισηγήσεις των τριών ομιλητών. Τέθηκαν και απαντήθηκαν πολλές ερωτήσεις και απορίες ενώ από πλευράς της προσωρινής διοίκησης έγινε έκκληση για μαζικότερη συμμέτοχή εν όψη των αρχαιρεσιών για την επιλογή της πρώτης αιρετής διοίκησης.

-Ο Όμιλος προγραμματίζει για τους επόμενους μήνες την διοργάνωση ενός διήμερου Αγώνα Κυνηγετικών Ικανοτήτων και μιας γενικής έκθεσης όλων των φυλών με απονομή CAC. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε κάθε προσπάθεια!

δείτε: Κώς: Κυνοφιλικό σεμινάριο για Εκθέσεις και Αγώνες Κυνηγετικών Ικανοτήτων.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας