θηροφυλακή

Published on 10 Οκτωβρίου, 2018 | by Kynoclub

0

Κυναγωγός μηνύθηκε από θηροφύλακες για χρήση ηχομιμητικής συσκευής σε κυνήγι ορτυκιών!

κείμενο: Ακτήμων Κυνηγός

Μακραίνει η λίστα των …κυναγωγών που έχουν μηνυθεί για την χρήση ηχομιμητικής συσκευής σε κυνήγι ορτυκιών. Στην σχετική λίστα την οποία κοσμούν γνωστά, και λιγότερο γνωστά, ονόματα κυναγωγών  προστέθηκε ένα ακόμα επιβεβαιώνοντας την παγιοποιημένη  άποψη ότι οι επιδειξίες συνήθως είναι και σκυλέμποροι που επιδιώκουν το κέρδος μέσω της επίδειξης θηραμάτων.  Παρουσιάζουν εκατόμβες ως αποτέλεσμα της ικανότητας των σκύλων τους και οι αφελείς τρέχουν να ψωνίσουν..

Ο συλληφθείς δεν περιλαμβάνεται στα πρωτοκλασάτα ονόματα, έχει όμως μακροχρόνια και τακτική συμμετοχή σε αγώνες του ΟΚΑΔΕ.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο συγκεκριμένος ΄΄κασετοφονιάς”,  ένα Σαββατοκύριακο πριν την νόμιμη έναρξη του κυνηγίου της πέρδικας τις κυνήγησε με γνωστή του παρέα της οποίας τα ονόματα έχουμε στην διάθεση μας. Η σύλληψη τους στο παράνομο περδικοκυνήγι δεν επετεύχθη  όμως οι θηροφύλακες συνέχισαν την παρακολούθηση και τις επόμενες ημέρες. Έτσι εντόπισαν και συνέλαβαν τον ένα εξ αυτών, τον κυναγωγό, να έχει στήσει ηχομιμητική συσκευή για προσέλκυση ορτυκιών! Που; Στις Σέρρες!

Λεπτομέρεια: Οι πέρδικες που κυνηγήθηκαν παράνομα πριν την έναρξη αναρτήθηκαν στο facebook ως θηρευμένες την ημέρα της νόμιμης  έναρξης στις  Οκτωβρίου!

– Όταν λοιπόν βλέπετε πολύ …φανφάρα και πολλά θηράματα να είστε υποψιασμένοι. Ειδικά από όσους πουλάνε σκύλους ή παρουσιάζονται ως σουπερ κυναγωγοί και εκπαιδευτές. Διαβάστε το σχετικό λίνκ και θα καταλάβετε…

Δείτε: Εάν θέλετε να μας πουλήσετε σκυλιά βρείτε άλλο τρόπο να το κάνετε .. όχι σε βάρος του κυνηγιού &, των θηραμάτων…

Δείτε: Tώρα το facebook θα είναι πιο φτωχό χωρίς τα …μερακλωμένα ορτύκια του Παντελή…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας