προσωπα

Published on 30 Οκτωβρίου, 2018 | by Kynoclub

0

Το κυνοφιλικό μεγαλείο και η κυνοφιλική παρακαταθήκη του Βασίλη Σακαντάνη. Η τελευταία του επιθυμία…

κείμενο-φωτο: Ν. Φωτακόπουλος

Είναι βέβαιο ότι ΄΄Βασίλης Σακαντάνης” δεν πρόκειται να ξαναπεράσει από την ελληνική κυνοφιλία. Όσοι τον ζήσαμε από κοντά γνωρίσαμε την αρχοντιά και το μεγαλείο του  άδολου κυνοφιλικού του πάθους. Άρχοντας εν ζωή, άρχοντας και μετά θάνατον….

-Με τον χαμό του Βασίλη όλοι πιστέψαμε ότι ήρθε το τέλος μια εποχής. Της εποχής του Βασίλη Σακαντάνη. Αναρωτιόμαστε τι θα γινόταν με τις δεκάδες των σκύλων του, τους κυναγωγούς  και τους ανθρώπους που τα φρόντιζαν… Αυτός όμως, όπως έκανε πάντα, είχε φροντίσει για όλα! Είχε φροντίσει για την επομένη μέρα και για τα επόμενα χρόνια…

΄΄Συνεχίζουμε κανονικά!΄΄

Αυτή είναι η εντολή και η κυνοφιλική παρακαταθήκη που άφησε πίσω του ο Βασίλης. Οι κυναγωγοί του, ο Δημήτρης Παχής και ο Paris Eschni θα συνεχίζουν να φροντίζουν, να εκπαιδεύουν και να παρουσιάζουν τους πρωταθλητές του Βασίλη και να προετοιμάζουν τα κουτάβια που ακολουθούν!

-Αυτή ήταν η τελευταία κυνοφιλική επιθυμία του και αυτήν εκπληρώνει η οικογένεια και οι συνεργάτες του…

Θα συνεχίσουν λοιπόν να τρέχουν οι τραιάλερ! Θα συνεχίσουν να καλπάζουν τα Πόιντερ και τα Σέττερ στα τερέν του Λαγκαδά, της Επανωμής, της Σερβίας και της Ευρώπης τιμώντας την μνήμη και τις κυνοφιλικές αξίες και  παρακαταθήκες του Βασίλη Σακαντάνη.

-Υποκλινόμαστε…

ΔΕΙΤΕ: ΄΄Εφυγε” ο Βασίλης Σακαντάνης…

ΔΕΙΤΕ: Rodeo del Sargiadae / Paris Eschini (VIDEO)


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας