αγωνες

Published on 10 Δεκεμβρίου, 2018 | by Kynoclub

0

Ένα μπράβο τον Κυνοφιλικό Όμιλο Λαμίας για την περιβαλλοντική του ευαισθησία.

κείμενο-φωτο:Ν. Φωτακόπουλος

Όπως συμβαίνει παντού και πάντα έτσι και στις κυνοφιλικές και κυνηγετικές εκδηλώσεις αυτό που μένει πάντα πίσω είναι …τα σκουπίδια. Δεν υπάρχει τίποτε πιο άσχημο και αηδιαστικό από τα παρατημένα απορρίμματα, πολύ περισσότερο όταν αυτή η ασχήμια συμβαίνει στο δάσος. Δυστυχώς πολύ σπάνια υπάρχει μέριμνα από τους διοργανωτές για αυτό το σημαντικό θέμα.

Αξίζει λοιπόν μια ΄΄εύφημος μνεία΄΄ στο Κυνοφιλικό Όμιλο Λαμίας και το διοικητικό του συμβούλιο για την πρόβλεψη και την φροντίδα  να μην μείνει τίποτα πίσω μετά την διεξαγωγή του κυνοφιλικού αγώνα στο Λιτόσελο της Φθιώτιδας. Η πρώτη τους δουλειά, στο στήσιμο της γραμματείας, ήταν η τοποθέτηση της σακούλας για τα απορρίμματα…

Ποια ήταν  η τελευταία δουλειά πριν φύγουμε δεν χρειάζεται να πούμε… Συγχαρητήρια λοιπόν στην διοίκηση του Κυνοφιλικού Ομίλου Λαμίας που αποτελεί παράδειγμα για μίμηση. Μια μίμηση  που δυστυχώς δεν είναι για όλους αυτονόητη… Όσοι π.χ. έχουν ανέβει στο Σχιστό για ΄΄εκπαιδευτικό΄΄ ή αγώνες έχουν δει τα χιλιάδες πεταμένα πλαστικά μπουκάλια και κάθε είδους σκουπίδια που περιμένουν να περάσουν δεκάδες ή εκατοντάδες χρόνια για να …εξαϋλωθούν.

-Και πάλι μπράβο λοιπόν στους Λαμιώτες.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας