επικαιροτητα

Published on 19 Ιανουαρίου, 2019 | by Kynoclub

0

Διάρρηξη και κλοπή σε Σκοπευτήριο Κυνηγετικού Συλλόγου


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο χώρο όπου θα λειτουργήσει το νέο Σκοπευτήριο του Κυνηγετικού Συλλόγου Ζακύνθου στους Aγίους Πάντες: Άγνωστοι παραβίασαν το λουκέτο και την περίφραξη γύρω από το Σκοπευτήριο και αφαίρεσαν τα υλικά από την σιδεροκατασκευή που είχε εγκαταστήσει εκεί ο Σύλλογος για να λειτουργεί ως χώρος αποθήκης!

Ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπύρος Κωστής, μιλώντας για το περιστατικό στο ραδιόφωνο του –Ε- άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται ακόμη και για δολιοφθορά.

Σημείωσε όμως πως ο Σύλλογος είναι αποφασισμένος να λειτουργήσει το Σκοπευτήριο, έστω και με καθυστέρηση.

Η ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων βρίσκονταν στην τελική ευθεία, καθώς είχε γίνει η περίφραξη και η σιδεροκατασκευή και αυτό που αναμενόταν πριν τοποθετηθεί ο εξοπλισμός ήταν η αδειοδότηση.

Θυμίζουμε πως ο χώρος λειτουργεί στο παλιό δημοτικό νταμάρι, το οποίο είχε παραχωρηθεί στο Σύλλογο από το Δήμο Ζακυνθίων και το τοπικό συμβούλιο των Αγίων Πάντων.

Σύμφωνα με τον κ. Κωστή, το περιστατικό κατά πάσα σημειώθηκε βραδινές ώρες και πολύ πιθανώς το διάστημα που το νησί μας είχε πληγεί από έντονη κακοκαιρία.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο ίδιος επισκέπτεται το χώρο πολύ τακτικά, αλλά δεν είχε διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα.

Το συμβάν απασχόλησε την τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Κυνηγετικού Συλλόγου, όπου ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη και αποφασίστηκε να ενημερωθούν οι αστυνομικές αρχές και να υποβληθούν μηνύσεις κατ΄ αγνώστων.

Το κόστος των κλοπιμαίων ανέρχεται στις 2.000 ευρώ.

«Παρακαλούμε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τον Κυνηγετικό Σύλλογο ή την Αστυνομία. Έχουμε στεναχωρηθεί όλοι μας με αυτή την εξέλιξη αλλά θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε το έργο μας και με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας» τόνισε ο κ. Κωστής.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

ΠΗΓΗ: ermisnews.gr


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας