επικαιροτητα

Published on 5 Φεβρουαρίου, 2019 | by Kynoclub

0

Δολιοφθορά και καταστροφές στο Σκοπευτήριο Ασπροπύργου

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΨΙΔΑ

Το Δ.Σ, τα μέλη και οι αθλητές του Σκοπευτικού ομίλου ΑΨΙΔΑ εκφράζουμε αποτροπιασμό και αγανάκτηση για τις πράξεις δολιοφθοράς που έλαβαν χώρα στο Σκοπευτήριο Ασπροπύργου ΑΨΙΔΑ σήμερα τα ξημερώματα 3-2-2019, με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή των μηχανών εκτόξευσης πήλινων δίσκων, του ηλεκτρομηχανικού εξοπλισμού και της ηλεκτρογεννήτριας.


Η εγκληματική αυτή ενέργεια συνέβη λίγες ώρες πριν τον επίσημο αγώνα COMPAKT SPORTING και την κοπή της πίτας του ομίλου μας.
Η πρωτοφανής αυτή πράξη, μοναδική σε έκταση για τα χρονικά του Σκοπευτικού Αθλητισμού, δεν είχε στόχο μόνο το σωματείο μας αλλά δυναμιτίζει τη συνολική προσπάθεια χιλιάδων αθλητών.
Οι δράστες μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι. Τα κίνητρα εμφανή. Σκοπός των ηθικών και φυσικών αυτουργών, να τεθεί εκτός λειτουργίας το μεγαλύτερο σκοπευτήριο στην Αττική και να μπει φραγμός στην ανάπτυξη των σκοπευτικών αθλημάτων.


Καλούμε την σκοπευτική οικογένεια να μη το επιτρέψει και πιστεύουμε ότι σύντομα με τη βοήθεια των Διωκτικών Αρχών οι ένοχοι θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.
Ευχαριστούμε τους αθλητές του σημερινού αγώνα για το πνεύμα αλληλεγγύης που επέδειξαν προσφέροντας συμβολικά το αντίτιμο της συμμετοχής τους για την αποκατάσταση των ζημιών.
Αυτή η χειρονομία οπλίζει τη θέληση μας να συνεχίσουμε. Καλή αθλητική χρονιά σε όλους.
Ο Πρόεδρος                     Ο Γραμματέας
Αθανάσιος Παπαγεωργίου        Πάνος Παπαγεωργίου


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας