αυτοκινητα

Published on 10 Φεβρουαρίου, 2019 | by Kynoclub

0

Mitsubishi Pajero 2019: Η επιστροφή

Φωτογραφίες: Automedia

Η διάθεση του Mitsubishi Pajero στην Ευρώπη έχει σταματήσει από τον Απρίλιο του 2018 οπότε και η Mitsubishi λάνσαρε μια τελευταία αποχαιρετιστήρια έκδοση του επταθέσιου SUV με τα διακριτικά Final Edition.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν και για την ακρίβεια, όπως αποδεικνύουν οι εικόνες του ιαπωνικού μοντέλου ως δοκιμαστικού πρωτότυπου σε σουηδικό έδαφος, το επταθέσιο SUV ετοιμάζεται να επιστρέψει ανανεωμένο στη γηραιά ήπειρο. 

Στις αλλαγές που αναμένεται να επιφέρει η διαδικασία ανανέωσης συγκαταλέγεται και ένα νέο όνομα καθώς το επταθέσιο SUV αναμένεται να εγκαταλείψει την ονομασία Pajero προς όφελος του βρετανικού του ονόματος, Shogun.

Όπως και να έχει με την ονομασία του, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόπειρα του σχεδιαστικού εκσυγχρονισμού του όπως και βελτιώσεις που αφορούν την αποδοτικότητα στην γκάμα κινητήρων του.

Eπίσης με δεδομένη την τεχνολογική του συνάφεια με το Mitsubishi L200, αναμένεται, εκτός από τις παραπάνω βελτιώσεις και τη δυνατότητα να φιλοξενεί έως και επτά επιβαίνοντες, να προσφέρει αξιοπρόσεκτες εκτός δρόμου ικανότητες.

Η πρεμιέρα του αναμένεται να πραγματοποιηθεί προς το τέλος του 2019.

Πηγή: https://www.in.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας