οργανωσεις

Published on 23 Μαρτίου, 2019 | by Kynoclub

0

Με μεγάλη επιτυχία η δενδροφύτευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Κόνιτσας.

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου του 2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η δενδροφύτευση που διοργανώθηκε από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κόνιτσας, στην περιοχή της αποκατάστασης του πρώην ΧΑΔΑ Κόνιτσας.

Ένας πρώην σκουπιδότοπος, έπειτα από την μετατροπή του σε ΧΥΤΑ, μετατρέπεται σε χώρο πράσινου αφού δεντροφυτεύτηκαν 400 οπωροφόρα δένδρα.

Η δράση αυτή με τον τίτλο “Μετατρέπουμε τον σκουπιδότοπο σε “όαση” για τα ζώα”, πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Κόνιτσας, με την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση της Ε’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου, την υποστήριξη του Δήμος Κόνιτσας, την συμμετοχή των μαθητών και καθηγητών του ΕΠΑΛ και Γυμνάσιου Κόνιτσας και με την μέγιστη βοήθεια χορηγών για τα αναψυκτικά, τα νερά και τα σάντουιτς για τους μαθητές.

Παρευρέθησαν ο εκπρόσωπος της Ε΄ΚΟΗ Μπαμπης Μπρέχας, η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή με τρία πληρώματα, ο Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, και την δράση κάλυψαν το Ήπειρος TV1 και ο φωτογράφος του Συλλόγου Παπαχαρίσης Βασίλης.

Τα αναψυκτικά ήταν προσφορά της εταιρείας “ΒΙΚΟΣ”, τα νερά του σούπερ μάρκετ των αδελφών Χατζηεφραιμίδη και τα σάντουιτς του σούπερ μάρκετ αδελφών Νικολόπουλοι και του αρτοποιείου Ανδρέας Τζιάλλας.

Η συμμετοχή των μαθητών και καθηγητών του Επαγγελματικού Λυκείου και του Γυμνάσιου της Κόνιτσας ήταν ανεκτίμητη και πολύτιμη.

Εκ μέρους του Δ.Σ. και των μελών του Κυνηγετικού Συλλόγου Κόνιτσας εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η δράση.

Ο Πρόεδρος του Κ.Σ.Κόνιτσας 
Τιπούρτης Τρύφωνας



About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας