επικαιροτητα

Published on 23 Μαρτίου, 2019 | by Kynoclub

0

Πυροβολημένες Πινακίδες: Ο Κυνοφιλικός Φωκίδος ζητά από Δ ΚΟΣΕ και ΚΣΕ να πάρουν πρωτοβουλία…

κείμενο: Ακτήμων Κυνηγός

Το έχουμε ξαναγράψει και το έχουμε επαναλάβει πολλές φόρες πως οι πυροβολημένες πινακίδες είναι μια ασχήμια που δυσφημεί συνολικά την κυνηγετική οικογένεια. Δυστυχώς οι ελάχιστοι που συμπεριφέρονται ως οπλοφόροι και πυροβολούν ότι βρουν  κάνουν πολύ κακό και μάλιστα σε βάθος χρόνου. Οι πυροβολημένες ταμπέλες παραμένουν διάτρητες για να υπενθυμίζουν καθημερινά σε χιλιάδες διερχόμενους την βαρβαρότητα αυτών τον οπλοφόρων… Το χειρότερο όμως είναι ότι αυτή η ασχήμια κανέναν δεν φαίνεται να συγκινεί και πολύ περισσότερο τις κυνηγετικές οργανώσεις… Βέβαια δεν είναι ευθύνη τους η αντικατάσταση των πινακίδων όμως αναμφίβολα μπορεί να πάρουν πρωτοβουλίες και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς να πράξουν τα αυτονόητα..

-Με επιστολή του ο Κυνοφιλικός Όμιλος Φωκίδος ζητά από την Δ ΚΟΣΕ και την ΚΣΕ την διόρθωση μιας ασχήμιας που χρόνια τώρα συνεισφέρει στην δυσφήμιση των κυνηγών. Διαβάστε την επιστολή και δείτε τι ζητά ο Κ.Ο.Φ. από την κυνηγετική ηγεσία.

Προς: Δ Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδος

         – Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος

κοιν. Κυνηγετικό Σύλλογο Λαμίας, Κυνηγετικό Σύλλογο Γραβιάς

Οι πυροβολημένες πινακίδες της φωτογραφίας που σας επισυνάπτουμε βρίσκονται  κοντά στην Παύλιανη, εκεί όπου συναντιούνται οι νομοί Φθιώτιδας και Φωκίδος. Δείχνουν την πορεία που πρέπει να  ακολουθήσουν οι επισκέπτες που θέλουν να πάνε στον Εθνικό Δρυμό Οίτης και στον αρχαιολογικό χώρο ΄΄Πυρά Ηρακλέους΄΄.  Εδώ και χρόνια παραμένουν διάτρητες από τα σκάγια και τα ΄΄δράμια΄΄ κάποιων βάνδαλων που βρήκαν στόχο για να κάνουν …χαβαλέ ή να δοκιμάσουν τα φυσίγγια τους. Δυστυχώς είναι μια συνηθισμένη εικόνα που την συναντάμε παντού στην Ελλάδα. Οι συγκεκριμένες όμως πινακίδες στο σημείο που βρίσκονται και με την κατεύθυνση που υποδεικνύουν  μας στεναχωρούν περισσότερο.

-Μήπως η Δ Κυνηγετική Ομοσπονδία Ελλάδος όπως και η Κυνηγετική Συνομοσπονδίας Ελλάδος, με την βοήθεια των τοπικών Κυνηγετικών Συλλόγων  θα μπορούσαν να πάρουν την πρωτοβουλία για την αντικατάσταση των πινακίδων που αποτελούν διαρκή δυσφήμηση της κυνηγετικής κοινότητας;

-Αναμφίβολα θα ήταν μια κίνηση που θα προσέφερε θετικά στην  κυνηγετική δραστηριότητα και την εικόνα της στην υπόλοιπη κοινωνία.

Φωκίδα 23 Μαρτίου 2019

Ευχαριστούμε για τις ενέργειες σας

Με κυνηγετικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος Νίκος Φωτακόπουλος

Ο Γενικός Γραμματέας Αθανάσιος Παπαγεωργίου

δειτε: Μην πυροβολείται τον …πιανίστα!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας