οργανωσεις

Published on 20 Μαΐου, 2019 | by Kynoclub

0

Νέα διοίκηση για την Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Κυνηγετικών Συλλόγων…

κείμενο: Ακτήμων Κυνηγός

Στα Τρίκαλα πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Κυνηγετικών Συλλόγων  η οποία περιελάμβανε διοικητικό-οικονομικό απολογισμό και εκλογή νέας διοίκησης. Συμμετείχαν εκπρόσωποι 17 ΄΄ανεξάρτητων ΄΄ Συλλόγων που κατέθεσαν προβληματισμούς και προτάσεις για τα κυνηγετικά δρώμενα. Συζητήθηκαν ακόμα θέματα οργάνωσης της Ομοσπονδίας και ισότιμης αντιμετώπισης, από την Πολιτεία,   των χιλιάδων κυνηγών μελών της. Δεν έχουμε επίσημες ανακοινώσεις για τον αριθμό των μελών των ανεξάρτητων Κυνηγετικών Συλλόγων όμως σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνούν Πανελλαδικά τις 7.000 κυνηγούς σημειώνοντας σταθερά ανοδική πορεία!

Αυξάνονται οι ΄΄ανεξάρτητοι΄΄

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όλοι αυτοί οι Σύλλογοι που εδρεύουν σε διάφορες πόλεις όπως,  Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Αμαλιάδα, Τρίκαλα, Ζάκυνθο κ.λ.π διατηρούν πυρήνες σε γειτονικές πόλεις που σταδιακά εξελίσσονται σε νέους ΄΄ανεξάρτητους΄΄ Συλλόγους. Όπως είναι φυσικό αυτή η διαρροή κυνηγών (και των εισφορών τους) δημιουργεί μεγάλο πονοκέφαλο και οικονομικά προβλήματα στην …κανονική Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος, και τις  7 Ομοσπονδίες της που πλέον αντιμετωπίζουν έντονο δημογραφικό πρόβλημα….

Και ασφαλώς η προτίμηση τόσων χιλιάδων κυνηγών στους ΄΄ανεξάρτητους΄΄ συλλόγους δεν έχει οικονομικό κίνητρο μια και τα μέλη τους  καταβάλουν σχεδόν το διπλάσιο παράβολο στα δημόσια ταμεία, σε σχέση με τους κυνηγούς που εκδίδουν άδεια στους ΄΄συνεργαζόμενους΄΄ Συλλόγους. Έτσι εξισώνεται το τελικό κόστος που είναι  στα ίδια σχεδόν επίπεδα για όλους τους κυνηγούς. Ακόμα και αν εκδίδουν μόνοι την άδεια τους στα δασαρχεία χωρίς την μεσολάβηση Συλλόγων…

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν εκλέχτηκαν και συγκροτήθηκαν σε σώμα οι κάτωθι:

Πρόεδρος: Νίκος Κατσιούδης

Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Σχορετσιανίτης

Ταμίας: Αθανάσιος  Μουρατίδης

Γ. Γραμματέας: Νίκος Λαμπρίδης

Μέλη: Σταύρος Τσουκαλάς

Κώστας Τριανταφυλλάκης

Καρά Χουσεΐν

Νίκος Σύρμαλης

Γιώργος Μουζάκης

Προκόπης Προκοπίου

δειτε: Αυξάνονται και πληθύνονται οι ανεξάρτητοι Κυνηγετικοί Σύλλογοι!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας