επικαιροτητα

Published on 3 Αυγούστου, 2019 | by Kynoclub

0

Ρυθμιστική: στο ίδιο έργο άβουλοι θεατές όπως κάθε χρόνο…

κείμενο: Ν. Φωτακόπουλος

Κρατάει χρόνια αυτή η …κοροϊδία! Αυτό το διαχρονικό δούλεμα των κυνηγών. Εδώ και δεκαετίες κάθε Αύγουστο βιώνουμε την πλασματική αγωνία της υπογραφής της ρυθμιστικής από τον εκάστοτε αρμόδιο υπουργό. 

-Θα του δεχτεί; Δεν θα τους δεχτεί;

-Θα υπογράψει;  Δεν θα υπογράψει; 

-Θα μας κάνει την χάρη ή δεν θα μας την κάνει; Ναι έτσι ακριβώς λες και μας κάνουν κάποια χάρη. Λες και το κυνήγι δεν είναι μια νόμιμη δραστηριότητα και η Κυνηγετική Συνομοσπονδία ενας φορέας εκ του νόμου συνεργαζόμενος με την πολιτεία και το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Με εξαίρεση την περσινή χρονιά οπότε ο κ Σωκράτης Φάμελλος έπιασε στον ύπνο τις (ανέτοιμες) κυνηγετικές οργανώσεις υπογραφέντας από τον Ιούλιο την Ρυθμιστική, επί σαράντα χρόνια βιώνουμε την ίδια κοροϊδία. 

-Πάντα υπάρχει ένας κακός υπουργός που τον ψάχνει ο εκάστοτε ΄΄αιώνιος΄΄ της ΚΣΕ που δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για τα δίκαια των κυνηγών. Δούλεμα κανονικό! 

Από κοντά τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια της κυνηγετικής δημοσιογραφίας που …σκούζουν  στην πόδια της Δ ΚΟΣΕ (400 χιλιάρικα, τον χρόνο, είναι αυτά) για να μας πείσουν ότι οι Αραμπατζής, Σταθόπουλος, Καραγιάννης κ.λ.π δίνουν μάχες για το τρυγόνι και το …ζαρκάδι.  Όλοι θυμούνται την τρομοκρατία συγκεκριμένων παπαγάλων  , πριν 2-3 χρόνια για δήθεν έναρξη του κυνηγίου τον Οκτώβριο. Η  προπαγάνδα από το γραφείο τύπου της Δ ΚΟΣΕ στα καλύτερά της…

Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο…

 Αυτό που έχει σημασία είναι ότι και φέτος θα κυνηγήσουμε όπως κάθε χρόνο με ασήμαντες αλλαγές στην ρυθμιστική. Όμως πριν συμβεί αυτό πρέπει να περάσουμε την καθιερωμένη διαδικασία της …αγωνίας ώστε να καταπιούμε πιο εύκολα την όποια αύξηση στην άδεια και τέλος να ευχαριστήσουμε για μια ακόμα φορά αυτούς τους καλούς  συνδικαλιστές που κολλημένοι στις καρέκλες, εδω και 30-40 χρόνια, δίνουν μάχες για να μπορούμε εμείς οι …αγνώμονες να κυνηγάμε. Τι είπατε;

δειτε: Δοξάστε με! Καλά που υπάρχω εγώ και μπορείτε να κυνηγάτε…

δειτε: Ο Δούρειος Ίππος της ρυθμιστικής και ο χρήσιμος κος Τσιρώνης!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας