θηροφυλακή

Published on 7 Απριλίου, 2020 | by Kynoclub

0

Έπιασαν λαθροθήρες με το αγριογούρουνο στην …θράκα!

To μεσημέρι της Κυριακής 29 Μαρτίου 2020 συνέβη ένα περιστατικό λαθροθηρίας που επιβεβαίωσε για μια φορά ακόμη την άριστη συνεργασία του Δασαρχείου Πύργου με την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή.
Πιο συγκεκριμένα ο Δασάρχης του Δασαρχείου Πύργου κ. Λάττας Παναγιώτης ενημέρωσε τον Κ.Σ. Πύργου και Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες του Νομού Ηλείας για καταγγελία που του δόθηκε και ζήτησε την συνδρομή τους.
Άμεσα οι Θηροφύλακές ανταποκρίθηκαν και έσπευσαν μαζί με τους Δασοφύλακες του Δασαρχείου Πύργου στην ευρύτερη περιοχή της Τ.Κ. Κλινδιά του Δήμου Πύργου για να εντοπίσουν τους λαθροθήρες. Τελικά, μετά από περιπετειώδη αναζήτηση και συντονισμένες προσπάθειες, εντόπισαν πέντε άτομα με σκύλους δίωξης, τα οποία βρίσκονταν στον στάβλο του ενός από αυτούς. Φτάνοντας εκεί διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι οι λαθροθήρες έψηναν και έτρωγαν (!!!!) κρέας από αγριογούρουνο το οποίο ήδη είχαν γδάρει και κρεμάσει μέσα στο στάβλο και το οποίο ομολόγησαν ότι είχαν παρανόμως θηρεύσει προ ολίγου.
Άμεσα ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, έγινε κατάσχεση του αγριόχοιρου ο οποίος τελικά δόθηκε σε ίδρυμα της Μητρόπολης Πύργου και υπεβλήθη εναντίον τους η σχετική μήνυση στο Δασαρχείο Πύργου.
ΤΟ Δ.Σ.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας