επικαιροτητα

Published on 1 Ιουνίου, 2020 | by Kynoclub

0

Στην δικαιοσύνη προσφεύγει η Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία για αμφιλεγόμενη ταινία που περιέχει ΄΄κυνήγι΄΄ ζαρκαδιού. Δες την ταινία!

Στην δικαιοσύνη προσφεύγει η Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία κατά της  αμφιλεγόμενης αισθητικής και μηνυμάτων ταινίες μικρού μήκους LALKA [Λάλκα] της Λένας Κιτσοπούλου η οποία χρηματοδοτήθηκε από το ίδρυμα Ωνάση.

Η ταινία περιέχει σκηνές με πυροβολισμούς, την εκδορά ενός ζαρκαδιού την ωμοφαγία των εντοσθιών όπως και την ωμοφαγία ψαριών. Το παράδοξο είναι πως η καταγγελία στρέφεται μονό στην εκδορά του ζαρκαδιού και καθόλου στο …ξεκοίλιασμα και την ΄΄κακοποίηση΄΄ των ψαριών. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των ζωόφιλων ΄Κανένα «καλλιτεχνικό πρότζεκτ» δε νομιμοποιεί την απροκάλυπτη σφαγή ενός ζώου και θέλουμε να πιστεύουμε ότι το Ίδρυμα Ωνάση θα διαχωρίσει τη θέση του από αυτή τη βαρβαρότητα. Θεωρούμε το ζήτημα εξαιρετικά σοβαρό και αναθέσαμε στον δικηγόρο μας κ. Γιώργο Νικόπουλο να εξετάσει όλες τις νομικές πτυχές του θέματος ώστε να προβούμε σε ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων Αρχών και Δικαστηρίων.΄΄΄

Όπως αναφέρει η αναφέρει η κα  Λένα Κιτσοπούλου «Με το πρότζεκτ αυτό θέλω να μιλήσω για το δικαίωμα του ανθρώπου να αφήνει τον χρόνο να κυλάει χωρίς την έπαρση του να πράττει όλη την ώρα καλοσύνες και σπουδαία έργα. Η ζωή δεν είναι φόβος και πανικός, ούτε ένα μηνιάτικο που χωρίς αυτό πεθαίνεις. Η ζωή είναι αέρας που πρέπει να τον αφήνεις να σε πηγαίνει και όχι να τον υποτιμάς. Το πρότζεκτ αυτό προτείνει να αγαπήσουμε τα ένστικτά μας, να τα γιορτάσουμε, τουλάχιστον να μην τα καταπιέζουμε άλλο στον βωμό μιας δήθεν πολιτισμένης και ανελεύθερης ζωής» 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ:  https://www.onassis.org


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας