επικαιροτητα

Published on 15 Ιουλίου, 2020 | by Kynoclub

0

Είναι δυνατόν να εξοφλούνται οι κυνηγετικές άδειες με μετρητά και όχι με κάρτα;

γράφει ο Κυνικός

Ακούσαμε πολλά παράπονα πέρσι, τα ακούμε και φέτος. Είναι δυνατόν Κυνηγετικοί Σύλλογοι με πολλές εκατοντάδες ή και χιλιάδες μέλη να μην έχουν φροντίσει ώστε να έχουν στην διάθεση των μελών τους την επιλογή της ηλεκτρονικής πληρωμής της κυνηγετικής άδειας; Είναι δυνατόν να διακινούνται στην εποχή μας και ειδικότερα στην εποχή του κορωνοιού τόσα χρήματα σε μετρητά; Καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες για τους πολύ μικρούς Συλλόγους των απομακρυσμένων περιοχών όμως  δεν μπορούμε να κατανοήσουμε με τίποτα αυτή την αβλεψία από τους Συλλόγους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και άλλων μεγάλων πόλεων. Οι εξαιρέσεις ελάχιστες… 

-Η ηλεκτρονική πληρωμή πέρα από όλα τα άλλα είναι και μια εγγύηση πως τα χρήματα των κυνηγών θα φτάσουν στον προορισμό τους. Τόσα χρήματα στα δημόσια ταμεία, τόσα στον Σύλλογο,  τόσα στην Ομοσπονδία και τα περισσότερα στην …αχόρταγη Κυνηγετική Συνομοσπονδία.

Ας φροντίσουν λοιπόν οι διοικήσεις των Κυνηγετικών συλλόγων να προμηθευτούν μια συσκευή POS έγκαιρα ώστε να διευκολύνουν τα μέλη και τους υπαλλήλους τους. Ταυτόχρονα θα έχουν κάνει ένα άλμα στην …διαφάνεια και κυρίως στην πολυσυζητημένη ηλεκτρονική έκδοση της κυνηγετικής άδειας.

ΔΕΙΤΕ: Σκάνδαλο σε Κυνηγετικό Σύλλογο με υπαιξέρεση πάνω από 10.000 ευρώ!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας