επικαιροτητα

Published on 20 Αυγούστου, 2020 | by Kynoclub

0

Αγώνες στην Αχαΐα με θηράματα ορτύκια και φασιανό στις 23 Αυγούστου

Το Δ.Σ. του Κυνοφιλικού Ομίλου Αχαΐας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διοργάνωση ΕΦΙΠ και ΑΚΙ / ΕΚΙ στις 23 Αυγούστου στην περιοχή Λακκόπετρας/Λιμνοχωρίου σε ήμερο θήραμα ορτυκιού και φασιανού για Βρετανικούς και Ηπειρωτικούς δείκτες.

Κριτές για τους Βρετανικούς δείκτες θα είναι οι κύριοι Καψάσκης Δημήτρης και Λαμπρόπουλος Γιώργος και για τους Ηπειρωτικούς οι κύριοι Λυχούδης Απόστολος και Ανδριανόπουλος Βασίλης.

Για να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε τις ανάγκες της διοργάνωσης , σας παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή με τους εξής τρόπους :

1. Είτε στο email του ομίλου – kynofilikosaxaias@gmail.com – με συννημένη την αίτηση συμμετοχής συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη
2. Είτε προσκομίζοντας την αίτηση συμμετοχής συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη στο κτηνιατρείο που βρίσκεται στη διεύθυνση Αυστραλίας 115 στην Αγυιά.

Το αντίτιμο συμμετοχής στη διοργάνωση για ΑΚΙ για τον πρώτο σκύλο έχει προσδιοριστεί στα 20Ε και για κάθε επόμενο του ιδίου ιδιοκτήτη στα 15Ε.
Για ΕΦΙΠ για κάθε σκύλο στα 15Ε.

**Σε περίπτωση που ανακοινωθούν νέα περιοριστικά μέτρα λόγω του κορωνoιού θα σας ενημερώσουμε για την οποιαδήποτε τροποποίηση.

Ευχαριστούμε θερμά τον χορηγό μας Voltaira – Alleva για την υποστήριξη !

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση στα τηλέφωνα 6987805301 / Β. Θεοδοσίου , 6974114722 / Α. Ζάγκλας.

****************************************************. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ :

Στην εκδήλωση θα επιτραπεί να συμμετάσχουν σκυλιά όπως ορίζει ο κανονισμός του ΚΟΕ για τα ΑΚΙ και ΕΦΙΠ .
Τουτέστιν, θα έχουν μικροτσίπ, αριθμό γενεαλογίου ελληνικό ή ξένο , ενημερωμένο βιβλιάριο με αντιλυσσικό εμβολιασμό και πρόσφατη αποπαρασίτωση ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ από κτηνίατρο και ΜΟΝΟΝ σκυλιά με βιβλιάριο εργασίας ελληνικό ή ξένο από Κυνολογικό Oμιλο που υπάγεται στην FCI.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας