θηροφυλακή

Published on 4 Σεπτεμβρίου, 2020 | by Kynoclub

0

Νέα σύλληψη για νυχτερινό καρτέρι λαγού Α΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης – Δωδεκανήσου

Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020,  οι Θηροφύλακες της Α΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης-Δωδεκανήσου που εδρεύουν στο Ηράκλειο, το Αρκαλοχώρι, το Καστέλλι Πεδιάδος και τη Βιάννο, περιπολούσαν από κοινού στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου. Στην περιπολία συμμετείχαν επίσης ο χειριστής και το ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί που διαθέτει η Α΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία στην Π.Ε. Ηρακλείου, για την ανίχνευση δηλητηριασμένων δολωμάτων, το οποίο επίσης έχει τη δυνατότητα να βρίσκει κρυμμένα όπλα και σκοτωμένα θηράματα.

Στις 22:30 περίπου έπεσε στην αντίληψή τους, εντός ενός ελαιώνα στη δ.ε. Γαρίπας, Δήμου Μίνωα Πεδιάδας, ένα δίκυκλο παρκαρισμένο. Μετά από λίγο τους πλησίασε ένα άτομο, τ’ οποίο οι θηροφύλακες το ρώτησαν εάν έχει κάπου κρυμμένο όπλο. Αυτός αρνήθηκε και οι θηροφύλακες, προσποιούμενοι ότι φεύγουν, κατάφεραν να παρακολουθήσουν τις κινήσεις του και τελικά να τους οδηγήσει σ’ ένα σημείο εντός του ελαιώνα, το οποίο ήταν κατάλληλα διαμορφωμένο για καρτέρι και στο οποίο εντόπισαν μία καραμπίνα και 2 φυσίγγια.

Στη συνέχεια οι θηροφύλακες κατέσχεσαν το όπλο και τα φυσίγγια και προσήγαγαν το εν λόγω άτομο στο Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου όπου σχηματίστηκε δικογραφία.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας