αγωνες

Published on 7 Σεπτεμβρίου, 2020 | by Kynoclub

0

Οι σημαντικότεροι Αγώνες Ιχνηλατών στην Φωκίδα, 26 & 27 Σεπτεμβρίου 2020

Αναμφίβολα οι Αγώνες Ιχνηλατών που διοργανώνει κάθε Σεπτέμβριο, με  απονομή CACT, ο Κυνοφιλικός  Όμιλος Φωκίδος περιλαμβάνονται στους σημαντικότερους αγώνες της χρονιάς.       

 Ο τόπος διεξαγωγής είναι τα  όρη Γκιώνα, Οίτη  και είναι βέβαιο πως και φέτος θα αποτελέσουν μια εξαιρετική διοργάνωση που θα προσελκύσει τους κορυφαίους κυναγωγούς  και εκτροφείς Ιχνηλατών. Υπενθυμίζεται πώς είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνονται Αγώνες Ιχνηλατών από τον δραστήριο Κυνοφιλικό Όμιλο Φωκίδος που μας έχει συνηθίσει σε άψογες διοργανώσεις.

-Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι καθαρόαιμοι ιχνηλάτες (Ομάδα 6) που διαθέτουν γενεαλογικό πιστοποιητικό του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος  (ΒΕΑ ή ΒΕΚ), βιβλιάριο εργασίας και φέρουν ηλεκτρονική ταυτοποίηση (microchip)

Ο Κυνοφιλικός Όμιλος Φωκίδος θέλοντας να δώσει τις καλύτερες συνθήκες στους σκύλους και τους κυναγωγούς που θα συμμετάσχουν δεν θα δεχτεί περισσότερες από τέσσερις συμμετοχές σε κάθε τερέν. Έτσι όλοι οι ιχνηλάτες θα μπορέσουν να παρουσιαστούν νωρίς το πρωί που οι κλιματολογικές συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές σε κάποια από τα ιδανικότερα τερέν της Ελλάδος. Η σειρά παρουσίασης θα καθοριστεί μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη των αγώνων στα τερέν.

ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ

ΧΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ. 

Κατάγεται  από την κατεχόμενη επαρχία Αμμοχώστου. Είναι Διεθνής και Εθνικός κριτής ΑΚΙ της ομάδας 6/FCI , Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Ομίλου Ιχνηλατών Κύπρου, Μέλος της διεθνούς επιτροπής του Group 6 /FCI, Μέλος της επιτροπής κριτών του Κυνολογικού Ομίλου Κύπρου.

Επί 14 χρόνια κάτοχος Γαλλικών Ιχνηλατών με διεθνή επωνυμία στο FCI<<St. Rafael of Neta>> ) Έχει διατελέσει εκπρόσωπος τύπου της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κύπρου & Διατήρησης Άγριας Ζωής, Έφορος Θήρας και Διατήρησης Άγριας Ζωής της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κύπρου Επαρχίας Λευκωσίας, Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αγίου Θεοδώρου Σολεας/Λευκωσίας.

 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δικηγόρος ειδικευμένος σε θέματα Εμπορικού και Ποινικού Δικαίου, καθώς και σε θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος.

Εκτροφέας Ελληνικών Ιχνηλατών, ιδιοκτήτης τριών πρωταθλητών σε Εκθέσεις  μορφολογίας με πολλές διακρίσεις ως ΄΄Καλλίτερος φυλής΄΄ και ΄΄Καλλίτερος ομάδας 6΄΄.

Γενικός Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου Κυνοφιλικού Ομίλου Φωκίδος.

Αθλητής Σκοποβολής Ολυμπιακού σκοπευτικού αθλήματος  TRAP.

Πρόεδρος  του αθλητικού σωματείου «Σκοπευτικός Όμιλος  ΑΨΙΔΑ» και του Σκοπευτηρίου Ασπροπύργου ΑΨΙΔΑ. 

Τακτικό μέλος του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος έχει διατελέσει στο παρελθόν μέλος της διοίκησης του Ομίλου Αγγλικών Δεικτών Ελλάδος. Επί θητείας του διοργανώθηκαν για πρώτη φορά, και στην συνέχεια καθιερώθηκαν,  οι Αγώνες Μεγάλης Έρευνας στην Ελλάδα.

-Ιδρυτικός Πρόεδρος και μέλος του Ομίλου Φίλων Ελληνικού Ιχνηλάτη.

 Κριτής Αγώνων Κυνηγετικών Ικανοτήτων Iχνηλατών ομάδος 6

Περιλαμβάνεται στους πέντε πρώτους Έλληνες που αναδείχτηκαν ως κριτές εργασίας Ιχνηλατών από τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος.

ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Διεθνής Κριτής Μορφολογίας Σκύλων φέρμας ομάδος 7, Ιχνηλατών (ομάδα 6)  & Ελληνικών φυλών

Κριτής Αγώνων Κυνηγετικών Ικανοτήτων Iχνηλατών ομάδος 6

Κριτής Αγώνων Κυνηγετικών Ικανοτήτων ηπειρωτικών σκύλων φέρμας ομάδος 7

Διπλωματούχος Επιμελητής Κυνηγετικής Αγωγής Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.

Διπλωματούχος Εκπαιδευτής και ειδικός συμπεριφοράς Σκύλων. 

Πιστοποιημένος Εθελοντής Δασοπροστασίας-Δασοπυρόσβεσης.

Ερασιτέχνης κυνοτρόφος με την επωνυμία Ilis (FCI G.R 031-94)

Πρόεδρος Κυνοφιλικού Ομίλου Φωκίδος

Τέως Αντιπρόεδρος και μέλος Διοικητικών Συμβουλίων Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος, Ομίλου Κυνοφίλων Αθηνών, Ομίλου Αγγλικών Δεικτών Ελλάδος, Ομίλου Φίλων Ελληνικού Ιχνηλάτη

Ιδρυτής, συνιδρυτής και εκδότης κυνολογικών & κυνηγετικών μέσων ενημέρωσης ΄΄ΚΥΝΟΛΟΓΙΑ΄΄, ΄΄Κυνήγι-Κυνηγόσκυλα, ΄΄Εθνος-Κυνήγι΄΄, www.kynoclub.gr- www.kynology.gr

Συγγραφέας 2.500 κυνοφιλικών και κυνηγετικών άρθρων

Διοργανωτής εκατοντάδων κυνοφιλικών εκδηλώσεων (Αγώνων, Εκθέσεων, Σεμιναρίων κ.λ.π) έχει διατελέσει επί 12 χρόνια διευθυντής της έκθεσης DIANA..

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Οι κατηγορίες συμμετοχής είναι οι εξής: ατομικό, ζεύγος και αγέλη (4 έως 8 σκύλοι). Στις κατηγορίες ζεύγους και αγέλης οι σκύλοι πρέπει να είναι της ίδιας φυλής. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή ενός σκύλου δυο φορές την ίδια ημέρα, π.χ.  ατομικά και ως συμμετοχή σε αγέλη.

Δηλώστε συμμετοχή  αναφέροντας όνομα σκύλου φυλή, ιδιοκτήτη, κυναγωγό, κατηγορία συμμετοχής, αριθμό βιβλιάριου εργασίας (εκδίδεται από τον ΚΟΕ) και αριθμό microchip. Σκύλοι  χωρίς βιβλιάριο εργασίας, ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας και microchip δεν θα γίνουν δεκτοί.

Το κόστος συμμετοχής ανά ημέρα για κάθε σκύλο που παρουσιάζεται ατομικά είναι 35 ευρώ, για το ζεύγος 50  ενώ για αγέλη τεσσάρων σκύλων 70 ευρώ. Για κάθε επιπλέον σκύλο, στην αγέλη 5 ευρώ.

Τόπος Αγώνων: Φωκίδα, Όρος Γκιώνα

Δηλώσεις Συμμετοχής: email:  kfokidos@gmail.com

Πληροφορίες: τηλ 6936.694640 Νίκος Φωτακόπουλος

                      6977329577,   Αθανάσιος Παπαγεωργίου

Χορηγοί Επικοινωνίας: fokidanews.gr, kynoclub.gr, kynology.gr

Διαμονή-συναντήσεις: Ξενώνας ΄΄Εποχές-Πέτρινο΄΄, Κάτω Παύλιανη τηλ. 6976.978284,  22310 83111

 info@petrinohotel.gr

Σημείωση: Ο Ξενώνας Εποχές-Πέτρινο δεν επιτρέπει σκύλους στα δωμάτια. Όσοι θέλουν τους σκύλους τους στο δωμάτιο ας επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές (τηλ 6936.694640) για περισσότερες πληροφορίες.

  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

δειτε: Συγκλόνισαν οι Ελληνικοί Ιχνηλάτες στους Αγώνες της Γκιώνας!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας