αγωνες

Published on 9 Σεπτεμβρίου, 2020 | by Kynoclub

0

Αγώνες σε ορεινή πέρδικα από τον Κυνοφιλικό Όμιλο Αχαΐας.

Ο Κυνοφιλικός Όμιλος Αχαΐας διοργανώνει Αγώνα Κυνηγετικών Ικανοτήτων (ΑΚΙ) Πρακτικού Κυνηγίου CACT και Εξέταση Κυνηγετικών Ικανοτήτων (ΕΚΙ) σε άγριο θήραμα Ορεινής Πέρδικας για Αγγλικούς και Ηπειρωτικούς Δείκτες την Κυριακή 27 Σεπτέμβρη στην ΖΕΣ Πιτίτσας-Σελλών & Άνω Σουλίου.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές ΑΥΣΤΗΡΑ μέχρι την Τετάρτη 23/9/20 για να μπορέσει να οργανωθεί σωστά και έγκαιρα ο αγώνας , οι κριτές, τα τερέν κτλ ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις το πρωί της Κυριακής και να ελαχιστοποιήσουμε τα προβλήματα. 

Τερέν σύμφωνα με τους κανονισμούς θα δημιουργηθεί μόνο αν υπάρχουν 6 τουλάχιστον σκύλοι στην αντίστοιχη κατηγορία.

Η δήλωση συμμετοχής είναι αναρτημένη και μπορείτε να την στέλνετε ηλεκτρονικά στο email του ομίλου (kynofilikosaxaias@gmail.com ) ή να την παραδίδετε συμπληρωμένη σε κάποιο από τα μέλη του ΔΣ του ομίλου ή να επικοινωνείτε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2611121169 τα απογεύματα ή με μήνυμα στη σελίδα.

Θα μπορέσουν να συμμετέχουν ΜΟΝΟΝ σκύλοι που θα έχουν βιβλιάριο εργασίας εκδομένο απο τον ΚΟΕ ή από κάποιο άλλο Κυνολογικό Όμιλο αναγνωρισμένο απο την FCI. 

Τα βιβλιάρια εργασίας τα εκδίδει ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος (Τηλ. 2108145165 )και χρειάζονται περίπου 15 ημέρες για την έκδοσή τους.

Όποιος δεν έχει βιβλιάριο εργασίας και χρειάζεται βοήθεια μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας να τον βοηθήσουμε.

Οι σκύλοι που θα συμμετέχουν θα πρέπει να έχουν ενημερωμένο και σφραγισμένο από κτηνίατρο βιβλιάριο με αντιλυσσικό εμβολιασμό και αποπαρασίτωση , να έχουν μικροτσίπ και να μην έχουν υποστεί κάποιον ακρωτηριασμό.

Σύντομα θα αναρτήσουμε περισσότερες πληροφορίες. 

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε όλους εκεί για μια όμορφη Κυριακή !!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας