αγωνες

Published on 13 Σεπτεμβρίου, 2020 | by Kynoclub

0

Συμβουλές και κανόνες συμμετοχής για τους Αγώνες Ιχνηλατών της Φωκίδος

Εν όψη των προσεχών Αγώνων για όλες τις φυλές Ιχνηλατών που διοργανώνει ο Κυνοφιλικός Όμιλος Φωκίδος, στις 26 & 27 Σεπτεμβρίου 2020, ενημερώνει τα μέλη του και τους ενδιαφερόμενους κυνόφιλους για τα εξής: 

1) Έχουν ξεκινήσει οι δηλώσεις συμμετοχής ενώ υπάρχει ανώτατο όριο συμμετοχών που είναι  μέχρι τέσσερις σε κάθε τερέν ανεξάρτητα αν πρόκειται για αγέλη, ζεύγος ή ατομική συμμετοχή σκύλου. Όταν αυτό το όριο  συμπληρωθεί ο διοργανωτής Όμιλος δεν θα δέχεται πλέον άλλες συμμετοχές. Δεν υπάρχει λοιπόν χρονική προθεσμία δήλωσης υπάρχει όμως  αριθμητικό όριο. 

2) Όπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενη ανάρτηση θα υπάρχουν τρία τερέν  με διεθνείς κριτές τους κ Χάρη Αντωνίου, Αθανάσιο Παπαγεωργίου και Νίκο Φωτακόπουλο οι οποίοι θα πλαισιωθούν από βοηθούς.

3) Οι δόκιμοι κριτές που θέλουν να περάσουν πρακτικές εξετάσεις θα πρέπει να υποβάλουν έγκαιρα γραπτό αίτημα συμμετοχής και να το αποστείλουν στο email kfokidos@gmail.com. Δόκιμος κριτής που δεν θα υποβάλει γραπτό αίτημα έως 22 Σεπτεμβρίου δεν θα γίνει δεκτός.

4) Οι κυναγωγοί, οι βοηθοί και οι κριτές θα πρέπει να φορούν απαραίτητα πορτοκαλί φωσφορίζων γιλέκο για πρακτικούς λόγους αλλά και για λόγους ασφαλείας.

5)Με δεδομένο πως η διαδρομή που ακολουθούν οι ιχνηλάτες κατά την διάρκεια της εργασίας τους είναι ακανόνιστη και απρόβλεπτη οι θεατές θα πρέπει να μετακινούνται όλοι μαζί, να μην σκορπίζουν μέσα στα τερέν και να φροντίζουν να τηρούν ικανές αποστάσεις από τους σκύλους ώστε να μην επηρεάζουν την εργασία τους. 

6) Οι κυναγωγοί που παρουσιάζουν ζεύγη ή αγέλες θα πρέπει να φροντίσουν οι σκύλοι τους να φορούν περιλαίμια με διαφορετικά και ευδιάκριτα χρώματα ώστε να είναι αναγνωρίσιμοι από ικανή απόσταση.

7) Οι κυναγωγοί που χρησιμοποιούν GPS στους σκύλους τους θα παραδίδουν τα χειριστήρια στους κριτές και θα τα παραλαμβάνουν με την λήξη της παρουσίασης τους. Οι ακίδες που τυχόν φέρουν τα κόλλαρα θα πρέπει να έχουν αφαιρεθεί.

8) Η μορφολογική εξέταση από τους κριτές και ο έλεγχος microcip θα γίνεται στο τερέν πριν από την παρουσίαση  κάθε αγωνιζόμενου σκύλου.

9) Η κλήρωση των σκύλων και των κριτών ανά τερέν θα γίνεται το προηγούμενο βράδυ στις 21.00. Η κλήρωση για την σειρά των αγωνιζόμενων θα γίνεται στον χώρο των αγώνων και σε κάθε τερέν, από τον κριτή,  πριν το ΄΄λύσιμο΄΄. 

10) Η αναχώρηση για τα τερέν θα γίνει και τις δυο ημέρες των Αγώνων στις 05,30. Τόπος συνάντησης Κάτω Παύλιανη Φθιώτιδος, Ξενώνας  ΄΄Πέτρινο-Εποχές΄΄ 

11) Άπαντες θα πρέπει να τηρούν όλες τις οδηγίες και  τους κανόνες προστασίας από τον Covid 19 όπως περιγράφονται από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Αγώνες Εργασίας Ιχνηλατών με απονομή CACT

Διοργανωτής: Κυνοφιλικός Όμιλος Φωκίδος

Τόπος: Φωκίδα, Όρος Γκιώνα & Οίτη

Δηλώσεις Συμμετοχής: email:  kfokidos@gmail.com

Πληροφορίες: τηλ 6936.694640 Νίκος Φωτακόπουλος

                      6977329577,   Αθανάσιος Παπαγεωργίου

Χορηγοί Επικοινωνίας: fokidanews.gr, kynoclub.gr, kynology.gr

Διαμονή-συναντήσεις: Ξενώνας ΄΄Εποχές-Πέτρινο΄΄, Κάτω Παύλιανη τηλ. 6976.978284,  22310 83111

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας