επικαιροτητα

Published on 25 Σεπτεμβρίου, 2020 | by Kynoclub

0

Κρήτη: Κυνηγός βρήκε κατεστραμμένο το αυτοκίνητο το στον κυνηγότοπο.

Πήγε για κυνήγι σε περιοχή στην οποία κυνηγά επί δεκαετίες και όταν επέστρεψε στο σημείο που είχε παρκάρει, κόντεψε να πάθει έμφραγμα από το σοκ καθώς αντίκρισε το αυτοκίνητο κατεστραμμένο. Όλα τα τζάμια σπασμένα και τα λάστιχα σκισμένα.

Το περιστατικό που έχει προκαλέσει οργή στους κόλπους των κυνηγών σημειώθηκε στην περιοχή του Αχεντριά και συγκεκριμένα στο δρόμο που οδηγεί από το Μαριδάκι προς Άγιο Νικήτα.

Ο κυνηγός, ο οποίος αναμένεται σήμερα να μεταβεί στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου για να κάνει καταγγελία, είχε παρκάρει, όπως λέει, το αγροτικό του σε σημείο που δεν ήταν φραγμένο και δεν εμπόδιζε κάπου. Άλλωστε στην συγκεκριμένη περιοχή κυνηγά πολλά χρόνια χωρίς ποτέ να έχει δημιουργηθεί πρόβλημα.

«Αυτός που το έκανε, είχε απίστευτο μένος. Μίσος!» λέει σοκαρισμένος στο Cretalive. Τα τζάμια οδηγού και συνοδηγού όπως και το παρμπρίζ ήταν σπασμένα, πιθανότατα με μαγκούρα, και τα πίσω λάστιχα σκισμένα με μαχαίρι. Tην επόμενη ημέρα μετέβη εκ νέου στην περιοχή και αναζήτησε τους βοσκούς που δραστηριοποιούνται στα μέρη εκείνα για να τους αναφέρει το περιστατικό και να ρωτήσει αν γνωρίζουν τι έχει συμβεί.

Αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή και υποστήριξαν ότι δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό. Κάποιος μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να έκανε τη δολιοφθορά άτομο που επεδίωκε να «ανάψει» φωτιές ανάμεσα στους κυνηγούς και στους βοσκούς της περιοχής.

πηγη: https://www.cretalive.gr


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας