προσωπα

Published on 1 Οκτωβρίου, 2020 | by Kynoclub

0

Αντίο Βίλη…

Μια ακόμα τεράστια απώλεια βιώνει ο κυνοφιλικός και κυνηγετικός κόσμος με τον θάνατο του πρόεδρου του Κυνοφιλικού Ομίλου Κούρτσχααρ και Γενικού Γραμματέα του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων  Γαβριήλ Νιάνιου.  

Ο Γαβριήλ (Βίλη)   Νιάνιος που έχασε την μάχη της ζωής μετά από ολιγόμηνη μάχη,  είχε μακροχρόνια πολυσχιδή κυνοφιλική και κυνηγετική δραστηριότητα.  Ήταν εκτροφέας Κούρτσχααρ και Αγγλικών Σέττερ με την επωνυμία ΄΄Εύοσμος΄΄  με πολλές και σημαντικές διακρίσεις τόσο σε εκθέσεις όσο και σε Αγώνες Εργασίας. Ήταν μέλος της επιτροπής κριτών, διακεκριμένο μέλος του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος και επί σειρά ετών πρόεδρος του Ομίλου Κούρτσχααρ.  Ήταν κριτής μορφολογίας και κριτής Αγώνων Κυνηγετικών Ικανοτήτων ηπειρωτικών φυλών φέρμας. Είχε διοργανώσει δεκάδες αγώνες και εκθέσεις ενώ ήταν ομιλητής σε πολλά σεμινάρια για την αγαπημένη του φυλή τα Κούρτσχααρ, την εκτροφή και την εκπαίδευση. Διακρινόταν για το χιούμορ του, τον καλοπροαίρετο χαρακτήρα  και την καλοσύνη του. 

Ανακοινώσεις για την απώλεια του Γαβριήλ Νιανιου εξέδωσαν ο ΚΟΕ και δεκάδες κυνηγετικοί και  κυνοφιλικοί φορείς..

Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος – The Kennel Club of Greece

O Γαβριήλ (Βίλης) Νιάνιος δεν θα είναι ξανά μαζί μας…

Με μεγάλη μας λύπη θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έφυγε νέος από τη ζωή σήμερα το πρωί ο Γαβριήλ Νιάνιος, μετά από σύντομη μάχη με την επάρατη νόσο.

Το πάθος του για τους κυνηγετικούς σκύλους, ειδικά τους Γερμανικούς Κοντότριχους Δείκτες (Κούρτσχαρ) & τους Αγγλικούς Σέττερ, τον οδήγησαν να ασχοληθεί με την εκτροφή & την εκπαίδευσή τους. Mε την επωνυμία Εκτροφείου “EYOSMOS”, πολλοί σκύλοι του έχουν διακριθεί

Ο Βίλης είχε συνδέσει άρρηκτα το όνομά του, τη ζωή του & την αγάπη του για τους σκύλους, με την Κυνολογική εξέλιξη στην Ελλάδα & τον Όμιλο Κούρτσχαρ Ελλάδος.

Από τα παλιότερα Μέλη μας, διατέλεσε Πρόεδρος του Ομίλου Κούρτσχαρ Ελλάδος επί σειρά ετών μέχρι σήμερα, Μέλος από το 2014 μέχρι σήμερα της Επιτροπής Κριτών Α.Κ.Ι Βρετανικών & Ηπειρωτικών Δεικτών του ΚΟΕ, στην οποία ήταν και Γραμματέας της.

Ήταν επίσης Ιδρυτικό Μέλος & Πρόεδρος του Κυνοφιλικού Ομίλου Ν. Χαλκιδικής, καθώς & Γ. Γραμματέας του Κυνοφιλικού Ομίλου Ν. Έβρου.

Διεθνής Κριτής Μορφολογίας των Ομάδων 6, 7, 8 & Φυλών της 3, Διεθνής Κριτής Αγώνων Κυνηγετικών Ικανοτήτων της Ομάδα 7 & κύριος ομιλητής σε πολλά Σεμινάρια ανά την Ελλάδα, για θέματα Εκτροφής & Εκπαίδευσης Κυνηγετικών Σκύλων.

Λίγο πριν φύγει, ζήτησε από τους αγαπημένους γιους του, να συνεχίσουν το έργο του χρήζοντάς τους & τυπικά συνεχιστές.

Στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη του γυναίκα Θεοδώρα & τους γιους του Λουκά και Κωνσταντίνο & ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

Θα μείνει στις καρδιές όλων μας σαν ένας άνθρωπος με το χαμόγελο & την γλυκιά κουβέντα, πρόθυμος να σταθεί όπου του ζητήθηκε.

Η εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί αύριο Πέμπτη 1 Οκτωβρίου, στις 11:00 στον Άγιο Ιωάννη Πρόδρομο Διονυσίου & η ταφή στο Κοιμητήριο Διονυσίου Χαλκιδικής.

Καλό Ταξίδι Βίλη μας…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας