αγωνες

Published on 9 Οκτωβρίου, 2020 | by Kynoclub

0

Αγώνες Ιχνηλατών στην Φωκίδα 31η Οκτωβρίου & 1η Νοεμβρίου.

Αγώνες Ιχνηλατών με  απονομή CACT, διοργανώνει ο δραστήριος Κυνοφιλικός  Όμιλος Φωκίδος στις 31 Οκτωβρίου και 1η Νοεμβρίου  2020 ολοκληρώνοντας τις φετινές επιτυχημένες εκδηλώσεις του. Ο τόπος διεξαγωγής είναι τα  όρη Γκιώνα, Οίτη  ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι καθαρόαιμοι ιχνηλάτες (Ομάδα 6) που διαθέτουν γενεαλογικό πιστοποιητικό του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος  (ΒΕΑ ή ΒΕΚ), βιβλιάριο εργασίας και φέρουν ηλεκτρονική ταυτοποίηση (microchip)

Ο Κυνοφιλικός Όμιλος Φωκίδος θέλοντας να δώσει τις καλύτερες συνθήκες στους σκύλους και τους κυναγωγούς που θα συμμετάσχουν δεν θα δεχτεί περισσότερες από τέσσερις συμμετοχές σε κάθε τερέν. Έτσι όλοι οι ιχνηλάτες θα μπορέσουν να παρουσιαστούν νωρίς το πρωί που οι κλιματολογικές συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές σε κάποια από τα ιδανικότερα τερέν της Ελλάδος. Η σειρά παρουσίασης θα καθοριστεί μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη στον χώρο των αγώνων.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Αγώνες Εργασίας Ιχνηλατών με απονομή CACT

Διοργανωτής: Κυνοφιλικός Όμιλος Φωκίδος

Τόπος: Φωκίδα, Όρος Γκιώνα & Οίτη

Κριτές: Ν. Φωτακόπουλος, Αθ. Παπαγεωργίου (και όποιος άλλος κριτής προκύψει)

Δηλώσεις Συμμετοχής: email:  kfokidos@gmail.com

Πληροφορίες: Νίκος Φωτακόπουλος τηλ 6936.694640, Αθανάσιος Παπαγεωργίου  6977329577, Δημητριος . Καψάσκης τηλ. 6944181425,

Χορηγοί Επικοινωνίας: fokidanews.gr, kynoclub.gr, kynology.gr

Διαμονή-φαγητό-συναντήσεις: Παύλιανη ΄΄Ο Ξενώνας της Κατερίνας΄΄

Λένα & Έφη Γερονικολού 

Τηλ. 2231083009 Κιν.6977829162 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας