οργανωσεις

Published on 21 Οκτωβρίου, 2020 | by Kynoclub

0

Κανιβαλισμός από ΚΣΕ -Δ ΚΟΣΕ! Άδικος Δικαστικός Διωγμός του Κυνηγετικού Συλλόγου Αιγάλεω!

κείμενο-φωτο: Ν. Φωτακόπουλος

Όσο και αν μοιάζει απίστευτο είναι μια πραγματικότητα. Η ηγεσία της ΚΣΕ και της Δ ΚΟΣΕ (είναι τα ίδια πρόσωπα) στρέφεται πλέον, μετά τους ΄΄ανεξάρτητους΄΄,  και κατά των ΄΄συνεργαζόμενων΄΄ Συλλόγων. Για μια ακόμα φορά στόχος είναι ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αιγάλεω τον οποίο οι κ Αραμπατζής, Σταθόπουλος, Γιανναράς κ.λ.π… προφανώς μισούν θανάσιμα. Και λέμε θανάσιμα διότι επιδιώκουν τον ξαφνικό του θάνατο μέσω της προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας όπου ζητούν την διαγραφή του από τους ΄΄συνεργαζόμενους΄΄ Κυνηγετικούς  Συλλόγους. Τους λόγους θα τους εξηγήσουμε στην συνέχεια.

– Δείτε πρώτα την ανάρτηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αιγάλεω:

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ


΄΄Ενότητα στα λόγια… 

Συζητήθηκε σήμερα στο Συμβούλιο της Επικρατείας η αίτηση ακυρώσεως της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας και της Δ ‘ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας εναντίον του Συλλόγου μας και της απόφασης της Περιφέρειας Αττικής που τον αναγνώρισε ως συνεργαζόμενο με τις Δασικές Αρχές.

Σε μια εποχή που οι αντικυνηγετικές και ” ζωοφιλικές” κραυγές ακμάζουν , οι κυνηγετικές άδειες μειώνονται και η κυνηγετική κοινότητα δοκιμάζεται οι ύπατες κυνηγετικές οργανώσεις αμετανόητες στα κελεύσματα των καιρών επιμένουν να “κυνηγούν” τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αιγάλεω ως τον άσπονδο εχθρό του κυνηγίου… 

Ακόμη και η αλλαγή ηγεσίας δεν άλλαξε νοοτροπία και συνεχίζει στα ίδια εσφαλμένα πατήματα .Δυστυχώς δεν έχουν καταλάβει τίποτα . Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αιγάλεω θα συνεχίσει να μάχεται την αλαζονεία και την αμετροέπεια.΄΄

Σε ερώτηση κυνηγού, στην ίδια ανάρτηση, για ποιο λόγο η ΚΣΕ και η Δ ΚΟΣΕ κυνηγούν τον ΚΣ. Αιγάλεω δόθηκε η εξής απάντηση:

΄΄Προσέβαλαν την απόφαση αναγνώρισης του το 2014 και συζητήθηκε σήμερα το Δικαστήριο. Ο Σύλλογος έκανε παρέμβαση και υπερασπίστηκε τον Υπουργό Περιβάλλοντος και την Περιφέρεια Αττικής που εξέδωσαν την απόφαση. Το Συμβούλιο της Επικρατείας θα απαντήσει. Το γιατί δεν θέλουν τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αιγάλεω αναγνωρισμένο σωματείο ρωτήστε την ΚΣΕ και την Δ ‘ ΚΟΣΕ. Αυτοί σίγουρα θα ξέρουν γιατί το έκαναν. Εμείς το υποψιαζόμαστε αλλά δεν το καταλαβαίνουμε…΄΄

Αυτά αναφέρει λοιπόν ο ΚΣ Αιγάλεω για τον διωγμό του από τις ανώτερες κυνηγετικές οργανώσεις  και τώρα ας εξηγήσουμε με λίγα λόγια τι ακριβώς συμβαίνει. 

Ο Κ.Σ. Αιγάλεω ένας από τους μεγαλύτερους Κυνηγετικούς Συλλόγους της χώρας είναι ένας από τους ελάχιστους που ασκεί κριτική στους αιώνιους κυνηγοσυνδικαλιστές και έχει ζητήσει τον εκσυγχρονισμό των καταστατικών και της κυνηγητικής δραστηριότητας.  Αυτό ενοχλούσε το σύστημα Παπαδόδημα όπως ενοχλεί και τους κληρονόμους του. 

                           Λάφυρο οι κυνηγετικές άδειες…

  Παράλληλα ο  ΚΣ Αιγάλεω είναι περικυκλωμένος από Συλλόγους που είτε διαφεντεύονται είτε πρόσκεινται  στην ηγεσία της ΚΣΕ και της Δ.ΚΟΣΕ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ΚΣ Πειραιά τον οποίο διοικούν επί τριάντα χρόνια οι Αραμπατζής, Γιανναράς  που παράλληλα ηγούνται της Δ ΚΟΣΕ και της ΚΣΕ. Παντοδυναμία! Από κοντά και ο Ν. Σταθόπουλος που επίσης κάθεται σε τρεις καρέκλες! 2ος Κυνηγετικός Σύλλογος, Δ ΚΟΣΕ, ΚΣΕ! Αυτοί οι δυο Σύλλογοι όπως και οι υπόλοιποι των Αθηνών (και Ασπροπύργου) περιμένουν τις άδεις των Αιγαλεωτων ως μάνα εξ ουρανού.  Στόχος τους το κλείσιμο του Κ.Σ. Αιγάλεω όπως έγινε πριν κάμποσα  χρόνια για άλλους λόγους και με το κλείσιμο του Κυνηγετικού Σύλλογο της Αγίας Παρασκευής προς όφελος τους Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου. Θυμίζουμε πως πρόεδρος του Κ. Σ Αμαρουσίου την εποχή που κατέβασε ρολά η ΄΄Αγία Παρασκευή΄΄ ήταν ο αντιπρόεδρος της ΚΣΕ. Η ιστορία επαναλαμβάνεται λοιπόν ως κακόγουστη φάρσα.

                             Η αφορμή

Η αφορμή που περίμεναν η Δ ΚΟΣΕ και η ΚΣΕ από την εποχή που πρόεδρος ήταν ο Παπαδόδημας και Γενικός Γραμματέας ο κ Αραμπατζής για να εξοντώσουν τον ΚΣ Αιγάλεω ήταν η πρόσληψη ενός θηροφύλακα χωρίς να υπάρχει έγκριση από το Δασαρχείο. Αυτό ήταν το λάθος που περίμεναν οι αιώνιοι. Αν και ο Σύλλογος είχε υποβάλει σχετικό αίτημα στο Δασαρχείο αυτό πάρα τις συνεχείς οχλήσεις δεν απαντούσε. Γιατί άραγε; Η διοίκηση του Αιγάλεω προχώρησε στην πρόσληψη του θηροφύλακα και από τότε κυνηγιέται ανελέητα με συνεχή δικαστήρια. 

Όλοι πίστευαν πως με τον θάνατο του Παπαδόδημα αυτές οι διώξεις και οι  διχόνοιες είχαν τελειώσει. Λάθος! Τι και αν οι Αραμπατζής, Γιανναράς  υμνούσαν τον Σύλλογο Αιγάλεω και την διοίκηση του ως προσκεκλημένοι   (σε κοπές πίτας) καλώντας σε ενότητα; Στο  πίσω μέρος τους μυαλού τους είχαν άλλα σχέδια…

Το ερώτημα όμως είναι τι κάνουν τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της ΚΣΕ και της Δ ΚΟΣΕ;Τι έχουν να πουν για αυτή την απαράδεκτη δίωξη οι κ Γραμματσούλιας (πρόεδρος Γ ΚΟΠ), Γιάννης Πολυχρόνης (ΣΤ ΚΟΜΑΘ), Βαγγέλης Μπαλατσός (Ζ ΚΟΘ), Γιώργος Χαβαλεδάκης (Α Κρήτης) Η Ηπείρου Ν. Παπαγρηγορίου και ο Προεδρος της Κ.Ο.  Αρχιπελαγους του οποίου το όνομα διαφεύγει στον γράφοντα;

Για να καταλάβει καλύτερα ο αναγνώστης το μίσος κατά του Κ.Σ. Αιγάλεω ας διαβάσει τα επισυναπτόμενα λινκ και ς βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

ΔΕΙΤΕ: Δικαίωση του Κ.Σ Αιγάλεω! Επανέρχεται στους ΄΄αναγνωρισμένους΄΄ Συλλόγους…

ΔΕΙΤΕ: Κυνηγηθήκαμε ανελέητα!

ΔΕΙΤΕ: Κάτω τα χέρια από τους κυνηγούς του Κ. Σ Αιγάλεω…

ΔΕΙΤΕ: Κ.Σ Αιγάλεω: Να καταργηθούν οι αντισυνταγματικές διατάξεις των καταστατικών και να αναβαθμιστούν οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας