οργανωσεις

Published on 23 Νοεμβρίου, 2020 | by Kynoclub

0

Άφαντη η ΚΣΕ! Έρχεται στέρηση άδειας για τους απείθαρχους…

κείμενο: Ακτήμων Κυνηγός

Και ενώ το κυνήγι καθημερινά και επαναλαμβανόμενα αναφέρεται στην ειδησεογραφία με αρνητικό τρόπο εξ αίτιας της παραβίασης των περιοριστικών μέτρων από αρκετούς κυνηγούς ο πρόεδρος της ΚΣΕ κ Γιώργος Αραμπατζής παραμένει άφαντος. Όπως άφαντη είναι και ολόκληρη η διοίκηση της Κυνηγετικός Συνομοσπονδίας Ελλάδος μετά την απόφαση αναστολής λειτουργίας της θηροφυλακής. Μια απόφαση που ξεσήκωσε τους Κυνηγετικούς Συλλόγους κατά των διοικήσεων των Ομοσπονδιών και της ΚΣΕ. 

-Δεκάδες είναι οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι που ζητούν με ανακοινώσεις τους την άμεση ανάκληση της απόφασης για αναστολή λειτουργίας της θηροφυλακής  εν μέσω απαγόρευσης του κυνηγίου.

Όπως συζητείται αυτή η αμφιλεγόμενη απόφαση που πάρθηκε βεβιασμένα και απερίσκεπτα ως μέσο εκβιασμού έχει και μια δεύτερη ανάγνωση. Να μην έρθουν σε δύσκολη θέση οι θηροφύλακες που θα ήταν υποχρεωμένοι (;) ως ανακριτικά όργανα  να κάνουν τα στραβά μάτια ή να καλέσουν την αστυνομία όταν θα διαπίστωναν μια καραμπινάτη παρανομία όπως είναι η παραβίαση των περιοριστικών μέτρων μετακίνησης.

Η επιπόλαια ΄΄ζωντανή΄΄ δήλωση του πρόεδρου της ΚΣΕ κ. Αραμπατζή πως θα πάει για κυνήγι στο Καραούλι της Μάνδρας λειτούργησε ως ηθελημένη προτροπή για χιλιάδες κυνηγούς να πράξουν το ίδιο έστω και αν ο ίδιος δήλωνε πως δεν λέει σε κανέναν τι θα κάνει.

Έτσι σήμερα μετά από δυο εβδομάδες έχουμε φτάσει στο σημείο να έχουν επιβληθεί πρόστιμα σε δεκάδες κυνηγούς και η κυνηγετική κοινότητα να έχει μπει στο στόχαστρο ως απείθαρχη και περιθωριακή κοινωνική ομάδα  την ώρα που καθημερινά οι νεκροί από την πανδημία ξεπερνούν τους εκατό συνανθρώπους μας. 

-Έστω και αν ως κυνηγοί έχουμε χίλια δίκια και νοιώθουμε αδικημένοι από τους περιορισμούς θα είναι τραγικό λάθος να κάνουμε τα πράγματα χειρότερα και μάλιστα με την συνειδητή απάθεια των διοικήσεων της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας, της Δ ΚΟΣΕ και όλων των Ομοσπονδιών που ετούτη την ώρα έχει επιλέξει να εξαφανιστεί! 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας