επικαιροτητα

Published on 5 Δεκεμβρίου, 2020 | by Kynoclub

0

Οργή Μητσοτάκη κατά βουλευτή που ήθελε άρση των περιορισμών για το κυνήγι!

Το δημοσίευμα πατρινής ιστοσελίδας είναι ενδεικτικό της αντιμετώπισης του αιτήματος για άρση των περιορισμών στην άσκηση της κυνηγετικής δραστηριότητας των κυνηγών. Η ιστοσελίδα χωρίς να τον κατονομάζει αναφέρει πως Αχαιός κυβερνητικός  βουλευτής απέσυρε την υπογραφή του από ερώτηση στην βουλή σε σχετικό αίτημα.  Και αυτό για να  αποφύγει την …οργή του πρωθυπουργού κ Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Το δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει την γενικευμένη  διαπίστωση πως υπάρχει αποστροφή από την ηγεσία της κυβέρνησης στα αιτήματα της κυνηγετικής κοινότητας και απαξίωση της κυνηγετικής δραστηριότητας.  Και αν ένας βουλευτής …πανικόβλητος φροντίζει να αποσύρει έγκαιρα την υπογραφή του από μια φιλοκυνηγετική ερώτηση ας σκεφτούμε πόσο λόγια του αέρα ήταν οι διαβεβαιώσεις που είχαμε δεχτεί, εμείς οι κυνηγοί, τους τελευταίους μήνες.   Στην φωτογραφία ο πρωθυπουργός κ Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της ΚΣΕ κ Γεώργιο Αραμπατζής και τον πρόεδρο της Δ ΚΟΣΕ, πολιτευτή της νέας Δημοκρατίας κ Νίκο Σταθόπουλο. Διαβάστε όσα αναφέρει η ιστοσελίδα και βγάλτε το δικό σας συμπέρασμα! Ν.Φ

Το παρ’ ολίγον λάθος Αχαιού βουλευτή

-Την τελευταία ώρα σώθηκε κυβερνητικός βουλευτής στην Αχαΐα.

Είχε συνυπογράψει ερώτηση δύο συναδέλφων του με την οποία ζητούσαν να αρθούν τα απαγορευτικά μέτρα για το κυνήγι και την τελευταία ώρα την απέσυρε. Η επίμαχη ερώτηση προκάλεσε την οργή ακόμη και του Πρωθυπουργού.

δείτε: Το παρ’ ολίγον λάθος Αχαιού βουλευτή


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας