επικαιροτητα

Published on 6 Δεκεμβρίου, 2020 | by Kynoclub

0

Τσαμπουκάδες για έναν λαγό και πυροβολισμοί κατά …αστυνομικού διευθυντή!

Σε περιπέτειες με τη δικαιοσύνη έμπλεξαν τρεις κυνηγοί από την Πάφο, οι οποίοι την Τετάρτη είχαν μεταβεί για κυνήγι την Τετάρτη στον Ακάμα. Στο σημείο που βρέθηκαν ήταν όμως και ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου με τον γιο του και έναν ακόμη αξιωματικό της Αστυνομίας, που επίσης είχαν μεταβεί εκεί για κυνήγι. Όλα άρχισαν όταν οι κυνηγετικοί σκύλοι της άλλης παρέας κυνηγών, ψάχνοντας τα ίχνη λαγού διασταυρώθηκαν με τους σκύλους της παρέας του αστυνομικού διευθυντή, οι οποίοι είχαν επίσης εντοπίσει τα χνάρια του ίδιου λαγού. Ακολούθησε λογομαχία για το ποια παρέα βρέθηκε πρώτη στην περιοχή και άρα είχε δικαίωμα να κυνηγήσει εκεί, και κουβέντα στην κουβέντα τα πνεύματα οξύνθηκαν.

Και πυροβολισμός στον αέρα 

Όταν δε ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου επικαλούμενος την ιδιότητά του έκανε παρατήρηση στους άλλους κυνηγούς διότι δεν φορούσαν τα κατάλληλα διακριτικά γιλέκα ώστε να γίνονται αντιληπτοί, το επεισόδιο πήρε απρόσμενη εξέλιξη. Αρχικά τα μέλη της άλλης ομάδας αμφισβήτησαν ότι το πρόσωπο που τους έκανε παρατηρήσεις ήταν όντως ο αστυνομικός διευθυντής και ένας εξ αυτών πυροβόλησε μάλιστα στον αέρα για εκφοβισμό. Στη συνέχεια όμως οι τρεις κυνηγοί, αντιλαμβανόμενοι ότι είχαν να κάνουν πράγματι με τον αστυνομικό διευθυντή Πάφου, επιβιβάστηκαν σε όχημα και αποχώρησαν από την περιοχή.

Καταγγελία και συλλήψεις

Το περιστατικό καταγγέλθηκε αργότερα στην Αστυνομία, η οποία το βράδυ της Πέμπτης συνέλαβε έναν 47χρονο που φέρεται να ήταν το πρόσωπο που πυροβόλησε στον αέρα και οδηγούσε το όχημα στο οποίο επιβιβάστηκαν και οι άλλοι δύο. Εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν και για τους άλλους δύο κυνηγούς, από τους οποίος ο ένας συνελήφθη χθες. Οι δύο συλληφθέντες παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και εναντίον τους εκδόθηκε διάταγμα κράτησης. Εναντίον των τριών κυνηγών διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας για ανατροπή της πορείας της δικαιοσύνης, καταστροφή αποδεικτικού στοιχείου και παράλειψη να φέρουν την ενδυμασία κυνηγού.

Αρνείται ανάμιξη

Ο 47χρονος ανακρινόμενος αρνήθηκε ανάμειξη στην υπόθεση, δεν συνεργάζεται με τις ανακριτικές αρχές, ενώ φέρεται να απέκρυψε στοιχεία του όπλου από το οποίο ρίχθηκε ο πυροβολισμός. Από τις εξετάσεις προέκυψε μεταξύ άλλων ότι το πρόσωπο που έριξε τον πυροβολισμό δεν κατέχει άδεια κυνηγού. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

πηγη: https://politis.com.cy/politis-news


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας