επικαιροτητα

Published on 5 Ιανουαρίου, 2021 | by Kynoclub

0

Υπουργείο Περιβάλλοντος. Ελπίδες από την υπουργοποίηση Σκρέκα και ερωτηματικά για Αμυρά από τους κυνηγούς

Ελπίδες αλλά και προβληματισμό προκαλεί στην κυνηγετική κοινότητα ο κυβερνητικός ανασχηματισμός και η αλλαγή ηγεσίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος. Ειδικότερα η ανάληψη του αξιώματος του Υπουργού από τον κ ΚώσταΣκρέκα δημιουργεί ελπίδες μια και ο νέος Υπουργός προέρχεται από τον νόμο Τρικάλων, μια αγροτική περιοχή με ισχυρή κυνηγετική παράδοση. Και αυτό είναι μια παράμετρος που δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορο τον κ Σκρέκα που είναι ένας προσιτός πολιτικός που προέρχεται από τα λαϊκά στρώματα. Αντίθετα η παρουσία του κ Γιώργου Αμυρά (προέρχεται από το ΄΄Ποτάμι΄΄)  δημιουργεί απαισιοδοξία μια και ο συγκεκριμένος, υφυπουργός πλέον, επανειλημμένα έχει τοποθετηθεί αρνητικά απέναντι στην κυνηγετική δραστηριότητα.

Τέλος ο υφυπουργός κ ΝίκοςΤαγαράς που κατέχει την θέση του υφυπουργού εδώ και μερικούς  μήνες με αρμοδιότητα το κυνήγι δεν έχει να επιδείξει κάποια πρωτοβουλία.

Απομένει τις επόμενες ημέρες να ξεκαθαρίσει σε ποιον θα ανατεθεί η αρμοδιότητα για το κυνήγι.

Στην φωτογραφία εικονίζεται ο κ Κώστας Σκρέκας, στο περιθώριο κυνοφιλικής εκδήλωσης, μαζί με τους Νίκο Φωτακόπουλο, Δημήτρη  Καβά, Ιωάννα Γαλανού και  Χρήστο Χατζή.

δείτε: Το ΄΄Ποτάμι΄΄ ζητά απαγόρευση του κυνηγίου στην Αττική!

δείτε: Κώστας Σκρέκας


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας