επικαιροτητα

Published on 10 Φεβρουαρίου, 2021 | by Kynoclub

0

Δεν έχουμε το ίδιο ποσοστό ευθύνης για όσα συμβαίνουν στον κυνηγετικό κόσμο

-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ (Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο. πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Αιγάλεω)

Έγραψε σε ανάρτηση του στο facebook σχολιάζοντας όσα συμβαίνουν στην κυνηγετική κοινότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

΄΄Σε μια πολύ δύσκολη κοινωνική και κυνηγετική συγκυρία όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης. Όχι όμως και το ίδιο ποσοστό ευθύνης, αν και δεν έχει καμία σημασία. Κυνηγετικές οργανώσεις που δεν στοχεύουν , δεν συντονίζονται και δεν ομονοούν , δράσεις μεμονωμένες, τύπος διαιρεμένος, κόσμος χωρίς ενημέρωση και όραμα αλλά και αγωνιστής του πληκτρολογίου ή του καναπέ. Φτηνή συμπεριφορά παντού , που δεν μας αξίζει. Αν δεν προχωρήσουμε όλοι μαζί , ας μείνει ο καθένας με τους φίλους του και τις αναμνήσεις του.. Και με τις τύψεις του … αν έχει συνείδηση κι επίγνωση της κατάστασης ! 

8.2.2021΄΄

ΣΧΟΛΙΟ: Fotakopoulos Nikos

Την ευθύνη για όσα συμβαίνουν στον κυνηγετικό κόσμο την φέρει κυρίως η κυνηγετική ηγεσία. Μια ηγεσία που είναι γαντζωμένη στις καρέκλες επί 30 χρόνια! Μάλιστα οι Αραμπατζής, Γιανναράς, Σταθόπουλος κατέχουν από τρεις καρέκλες σε Σύλλογο, Ομοσπονδία, Συνομοσπονδία!!! Έχουν διαιρέσει τον κυνηγετικό κόσμο ευνοώντας ή …καταδιώκοντας Κυνηγετικούς Συλλόγους, αποκλείοντας ή χρηματοδοτώντας έντυπα και δημοσιογράφους. Διαχρονικά ανίκανοι και στην αντιμετώπιση της αντικυνηγετικής προπαγάνδας που περιθωριοποίησε την κυνηγετική δραστηριότητα στην ελληνική κοινωνία. Διοίκηση χωρίς όραμα, χωρίς στόχους, χωρίς πρόγραμμα… Τι άλλο να περιμένουμε; Είμαστε ένα βήμα πριν την πτώχευση, αν εφαρμοστεί η δήλωση υπουργών της κυβέρνησης, σύμφωνα με την οποία, δεν πρέπει να πληρωθούν του χρόνου οι κυνηγετικές άδειες…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας