επικαιροτητα

Published on 9 Μαΐου, 2021 | by Kynoclub

0

ΒΙΝΤΕΟ! Και όμως ο κ Μητσοτάκης μας είχε προειδοποιήσει πως το νομοσχέδιο δεν θα αλλάξει

κείμενο: Ν. Φωτακόπουλος

Τι και αν ο πρόεδρος της ΚΣΕ κ Γεώργιος Αραμπατζής αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά αφελής και εύπιστος (΄΄λίγο΄΄ τον χαρακτήρισε ο κ Ν. Κράλλης) δηλώνοντας πως έλαβε υποσχέσεις  και ότι εισακούστηκαν οι θέσεις και οι αντιρρήσεις των κυνοφιλων κυνηγών; Οι εξελίξεις απέδειξαν πως οι συντάκτες του νομοσχεδίου και η κυβέρνηση έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τις προτάσεις της ΚΣΕ, του ΚΟΕ και των κυνοφιλικών Ομίλων!

Για όσους κρατούσαν μικρό καλάθι και τους έχοντες ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων δεν υπήρξε καμιά έκπληξη. Το νομοσχέδιο κατατέθηκε για διαβούλευση, που όπως φαίνεται θα είναι προσχηματική αφού τα πάντα έχουν προαποφασιστεί. Άλλωστε τις προθέσεις της κυβέρνησης τις ξεκαθάρισε εξ αρχής και  με τον πλέον κυνικό τρόπο ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Στην επίσκεψι του στο παράνομο παράπηγμα της Ηλιούπολης ο κ Μητσοτάκης το δήλωσε ξεκάθαρα: ΄΄το νομοσχέδιο δεν θα αλλάξει΄΄.  Δείτε το σχετικό βίντεο και θυμηθείτε το.

Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα   των δυναμικών κινητοποιήσεων και των νομικών αντιδράσεων, απο ΚΣΕ, ΚΟΕ κ.λ.π. πριν να είναι αργά;

δείτε: Μητσοτάκης: αποφασίζει και διατασει! Δεν θα αλλάξει το σχέδιο νόμου για τα ζώα, υποχρεωτική η στείρωση…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας