επικαιροτητα

Published on 17 Μαΐου, 2021 | by Kynoclub

0

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά της στείρωσης, άφαντη η διοίκηση της ΚΣΕ…

Συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από πολλούς Κυνηγετικούς Συλλόγους σε όλη την Ελλάδα έστω και χωρίς την αναμενόμενη συμμετοχή. Χιλιάδες κυνηγοί αντιδρούν  και εκφράζουν την διαφωνία τους για άρθρα του νομοσχεδίου που επιβάλουν την στείρωση σε όλα τα δεσποζόμενα σκυλιά. Ενός νομοσχεδίου που  παράλληλα απαγορεύει την ερασιτεχνική εκτροφή προς όφελος των επαγγελματιών κουταβοπαραγωγών και των εισαγωγέων. 

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν οργανώσει ή πρόκειται να οργανώσουν οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι Αιγάλεω, Πατρών, Αμπελοκήπων, Ηρακλείου, Χανίων, Αγίου Νικολάου, Σύρου, Ρόδου, Ιωαννίνων κ.λ.π

Εντύπωση όμως προκαλεί η απουσία της ΚΣΕ αλλά και η υποτονική αντίδραση των Κυνηγετικών Ομοσπονδιών… Ειδικότερα η διοίκηση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας παραμένει άφαντη περιοριζόμενη σε ανακοινώσεις τις οποίες ελάχιστοι διαβάζουν και οι οποίες είναι πασιφανές πως εκδίδονται για εσωτερική κατανάλωση.

 Όμως σύμφωνα με πληροφορίες το κλίμα μέσα στη διοίκηση της ΚΣΕ είναι ιδιαίτερα άσχημο, ειδικότερα μεταξύ των προέδρων των Ομοσπονδιών και των αιρετών μελών.   Ερωτηματικά όμως προκαλεί και η πληροφορία που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και σύμφωνα με την οποία η διοίκηση της ΚΣΕ επιδότησε (;) με 5.000 ευρώ συγκεκριμένο Κυνοφιλικό Όμιλο χωρίς κάτι τέτοιο να προβλέπεται από το καταστατικό της. Πάσα εξήγηση για αυτή την καταγγελία δεκτή..

Υπενθυμίζεται πως η διαβούλευση για το νομοσχέδιο ΄΄Αργος΄΄ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ 20 Μάιου οπότε και θα ολοκληρωθεί. Καλό θα είναι λοιπόν όλοι οι κυνόφιλοι να σπεύσουν να υποβάλουν τα σχόλια και τις αντιρρήσεις τους


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας