Uncategorized

Published on 30 Ιουλίου, 2021 | by kynoclub

0

Κ.Σ. Ιωαννίνων: Κύριε Αμυρά όχι άλλα χαράτσια και μεθοδεύσεις για λογαριασμό της ΚΣΕ.

Με ανάρτηση του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ιωαννίνων δημοσιοποιεί την επιστολή που απέστειλε στον υφυπουργό περιβάλλοντος, αρμόδιο για το κυνήγι, κ Γεώργιο Αμυρά. Σύμφωνα με την επιστολή ο μεγαλύτερος Κυνηγετικός Σύλλογος της Ηπείρου ζητά την ακύρωση της μεθόδευσής νέων έκτακτων εισφορών εις βάρος των κυνηγών χαρακτηρίζοντας τες χαράτσια. Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ιωαννίνων εκφράζει την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων κυνηγών και δεκάδες Κυνηγετικούς Συλλόγους που όμως παραμένουν άβουλοι και περιοριζόμενοι σε ρόλο υπάκουου εισπράκτορα για λογαριασμό της ΚΣΕ.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Ιωάννινα 30/07/2021

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 17 Β, Τ.Κ. 45332 ΙΩΑΝΝΙΝΑ Αριθ. Πρωτ. 63

τηλ. 26510.25839 & fax. 26510.39906

e-mail:info@ksioan.gr

ΠΡΟΣ: 1) Τον Υφυπουργό Προστασίας του

Περιβάλλοντος

κ .Γεώργιο Αμυρά

ΘΕΜΑ: « Έκτακτες εισφορές».

Κύριε Υφυπουργέ,

Παρακαλούμε να ενεργήσετε άμεσα για να σταματήσουν οι έκτακτες εισφορές που μεθοδεύουν οι Κυνηγετικές Ομοσπονδίες και η Κυνηγετική Συνομοσπονδία, γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση η μείωση που έκανε η κυβέρνηση στα τέλη των αδειών κυνηγίου, θα είναι χωρίς αντίκρισμα.

Επιπλέον σας γνωρίζουμε ότι την προηγούμενη χρονιά εισέπραξαν έκτακτες εισφορές και οι κυνηγοί δεν κυνήγησαν, επομένως είναι ανακόλουθο να ζητούνται από τους κυνηγούς πάλι χαράτσια.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ελπίζουμε το αίτημά μας να εισακουσθεί, γιατί είναι και αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των κυνηγών

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΥΤΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΡΑΛΙΩΤΗΣ


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας