αγωνες

Published on 8 Αυγούστου, 2021 | by kynoclub

0

Αγώνες Ιχνηλατών στην Φωκίδα, 25 & 26 Σεπτεμβρίου 2021

Οι Αγώνες Ιχνηλατών που διοργανώνει κάθε Σεπτέμβριο, με  απονομή CACT, ο Κυνοφιλικός  Όμιλος Φωκίδος περιλαμβάνονται στους σημαντικότερους αγώνες της χρονιάς.        

 Ο τόπος διεξαγωγής είναι τα  όρη Γκιώνα, Οίτη  και είναι βέβαιο πως και φέτος θα αποτελέσουν μια εξαιρετική διοργάνωση που θα προσελκύσει τους κορυφαίους κυναγωγούς  και εκτροφείς Ιχνηλατών. Υπενθυμίζεται πώς είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνονται Αγώνες Ιχνηλατών από τον δραστήριο Κυνοφιλικό Όμιλο Φωκίδος που μας έχει συνηθίσει σε άψογες διοργανώσεις.

-Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι καθαρόαιμοι ιχνηλάτες ανεξαρτήτως φυλής  (Ομάδα 6) που διαθέτουν γενεαλογικό πιστοποιητικό του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος  (ΒΕΑ ή ΒΕΚ), βιβλιάριο εργασίας και φέρουν ηλεκτρονική ταυτοποίηση (microchip)

Ο Κυνοφιλικός Όμιλος Φωκίδος θέλοντας να δώσει τις καλύτερες συνθήκες στους σκύλους και τους κυναγωγούς που θα συμμετάσχουν δεν θα δεχτεί περισσότερες από τέσσερις συμμετοχές σε κάθε τερέν. Έτσι όλοι οι ιχνηλάτες θα μπορέσουν να παρουσιαστούν νωρίς το πρωί που οι κλιματολογικές συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές σε κάποια από τα ιδανικότερα τερέν της Ελλάδος. Η σειρά παρουσίασης θα καθοριστεί μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη των αγώνων στα τερέν.

Οι τροφές Wellness είναι χορηγός των Αγώνων και του Κυνοφιλικού Ομίλου Φωκίδος

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Οι κατηγορίες συμμετοχής είναι οι εξής: ατομικό, ζεύγος και αγέλη (4 έως 8 σκύλοι). Στις κατηγορίες ζεύγους και αγέλης οι σκύλοι πρέπει να είναι της ίδιας φυλής. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή ενός σκύλου δυο φορές την ίδια ημέρα, π.χ.  ατομικά και ως συμμετοχή σε αγέλη.

Δηλώστε συμμετοχή  αναφέροντας όνομα σκύλου φυλή, ιδιοκτήτη, κυναγωγό, κατηγορία συμμετοχής, αριθμό βιβλιάριου εργασίας (εκδίδεται από τον ΚΟΕ) και αριθμό microchip. Σκύλοι  χωρίς βιβλιάριο εργασίας, ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας και microchip δεν θα γίνουν δεκτοί.

Το κόστος συμμετοχής ανά ημέρα για κάθε σκύλο που παρουσιάζεται ατομικά είναι 35 ευρώ, για το ζεύγος 50  ενώ για αγέλη τεσσάρων σκύλων 70 ευρώ. Για κάθε επιπλέον σκύλο, στην αγέλη 5 ευρώ.

Τόπος Αγώνων: Φωκίδα, Όρος Γκιώνα

Δηλώσεις Συμμετοχής: email:  kfokidos@gmail.com

Πληροφορίες: τηλ 6936.694640 Νίκος Φωτακόπουλος

    Κριτές: Χάρης Αντωνίου, Αθανάσιος, Παπαγεωργίου, Νίκος Φωτακόπουλος         

Χορηγοί Επικοινωνίας:  kynoclub.gr, kynology.gr

Διαμονή-συναντήσεις: ΄΄Ο Ξενώνας της Κατερίνας΄΄

Τηλ. 2231083009 Κιν.6977829162 

  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας