επικαιροτητα

Published on 15 Αυγούστου, 2021 | by kynoclub

0

΄΄Κράξιμο΄΄ και ..τρολιές κατά των συνεργείων δίωξης αγριόχοιρων και της κυνηγετικής ηγεσίας

Κείμενο: Κυνικός

Μόνο ως έλλειμμά κυνηγετικής αξιοπρέπειας, όπως το χαρακτηρίζει ο παλαίμαχος κυνηγός Απόστολος Λέττας, αλλά και ως κακόγουστη φάρσα μπορεί να χαρακτηριστεί η εξόρμηση των συνεργείων δίωξης αγριόχοιρων στο νομό Ιωαννίνων, εκλογική περιφέρεια του υφυπουργού αρμόδιου για το  κυνήγι κ Γεωργίου Αμυρά. Όποιος δει το βίντεο μπορεί να κατανοήσει  τι ακριβώς συνέβη με πρωταγωνιστές τους πρόθυμους (θεριακλήδες)  γουρουνάδες και την ακόμα πιο πρόθυμη Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου.

Ο κ Απόστολος Λέττας είναι πρώην μέλος της διοίκησης της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου

Ενώ ακόμα δεν έχουν σβήσει τα αποκαΐδια από τις πυρκαγιές που κατέκαψαν την μισή Ελλάδα οι ΄΄πρόθυμοι΄΄ χρησιμοποίησαν …βεγγαλικά και κροτίδες (!) για την εκδίωξη των αγριόχοιρων λες και δεν αρκούσαν τα άσφαιρα φυσίγγια για την εκδίωξη. Όλοι θυμόμαστε τις πυρκαγιές που έχουν προκαλέσει σε αρκετές περιπτώσεις τα βεγγαλικά και οι κροτίδες…

Ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου και μέλος της διοίκησης της ΚΣΕ

 Όσο για τον πυροβολισμό από την καρότσα του αγροτικού, όπως φαίνεται στο βίντεο, εύλογα τίθεται  το ερώτημα πόσο νόμιμη ενέργεια είναι έστω και αν πρόκειται για συνεργεία δίωξης. Για θέματα ασφάλειας ή σωστού χειρισμού των όπλων δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης. Σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένο βίντεο μόνο κακό κάνει στην κυνηγετική εικόνα..

Επιτυχημένη η εξόρμηση για τους συνάδελφους

Δεν θα αναφέρουμε εδώ επιχειρήματα για το πόσο κακή επιλογή είναι η σύσταση ΄΄σενεργείων΄΄ για την δίωξη των αγριόχοιρων εκτός κυνηγετικής περιόδου όταν για μία ολόκληρη χρονιά απαγορεύτηκε το κυνήγι του με την δικαιολογία του Covint. Θα αναφέρουμε όμως την γενική κατακραυγή από χιλιάδες κυνηγούς όπως αυτή καταγράφεται στα Sosial media όπως και την …αποθέωση αυτής της γελοίας εικόνας από τους πάντα προθύμους παπαγάλους της κυνηγετικής δημοσιογραφίας που νυχθημερόν λιβανίζουν (με το αζημίωτο) την κυνηγετική ηγεσία σε κάθε της …βλακώδη ενέργεια.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας