προσωπα

Published on 25 Ιανουαρίου, 2022 | by kynoclub

0

Δοξάστε τους! Αφού έσωσαν το κυνήγι, μας έσωσαν και από τον χιονιά!

κείμενο: Ν. Φωτακόπουλος

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και περηφάνεια ο κυνηγετικός κόσμος της Αττικής αλλά και όλης της Ελλάδος βιώνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα  μεγάλες  στιγμές. Τρεις δικοί του άνθρωποι, σπλάχνα των σπλάχνων του, ηγούνται της προσπάθειας να μείνουν ανοικτοί οι δρόμοι, να μην υπάρξουν προβλήματα και να κυλήσουν όλα ομαλά τις μέρες που θα διαρκέσει η επέλαση του χιονιά και της ΄΄”Ελπίδας”΄΄.Και όπως συνέβη πριν μερικούς  μήνες όταν κάηκε …μόνο η Βαρυμπόμπη και η μισή Αττική, αλλά σώθηκε η άλλη μισή, έτσι και τώρα έδωσαν εξετάσεις και πήραν …άριστα! Μόνο λίγες χιλιάδες συμπολίτες  μας ξεπάγιασαν εγκλωβισμένοι στην Μεσογείων, στον Χολαργό, στα Βριλήσσια, στην Μαραθώνος, στην Πεντέλη, στην Κατεχάκη, στην Αττική οδό (τυχεροί θα πάρετε διχίλιαρο) και σε πολλούς ακόμα δρόμους της όμορφης πόλης μας. Μόνο λίγες …χιλιάδες αυτοκίνητα, ξυλιασμένοι οδηγοί και επιβάτες σε απόγνωση παρέμειναν φυλακισμένοι επι 24 ώρες στους πιο κεντρικούς δρόμους της Ελλάδος.

Εδώ οι …συντονιστές επιθεωρούν το ΄΄άγημα θηροφυλακων της Δ ΚΟΣΕ. Ήταν λίγο πριν την πρόταση του κ Σταθόπουλου (και Αραμπατζή) για παράδοση των όπλων όσων δεν βγάζουν άδεια.

-Τρεις δικοί μας άνθρωποι ο  (σούπερ στάρ) Περιφερειάρχης Αττικής κ Γεώργιος Πατούλης και οι εκλεκτοί του: ο πρόεδρος της Δ ΚΟΣΕ και (έμμισθος) υπεύθυνος συντονιστής Πολιτικής Προστασίας κ Νίκος Σταθόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας κ Βασίλης Κόκκαλης ο  όποιος έχει και την ιδιότητα του Ομοσπονδιακού Θηροφύλακα (έχει παραιτηθεί άραγε;) δίνουν την μάχη οργανωμένα σεμνά και ταπεινά κρυμμένοι πίσω από τις μάσκες τους….

Χάρη σε αυτούς, εκατομμύρια Αθηναίοι είναι σώοι και δεν εγκλωβίστηκαν όπως έκαναν μερικές χιλιάδες άφρονες συμπολίτες μας που πίστεψαν πως ο κ Πατούλης και οι …συντονιστές του βρίσκονται σε ετοιμότητα για να λύσουν και πάλι οποιοδήποτε πρόβλημα…

ΝΑ τους έχει ο θεός καλά να φωτογραφίζονται και να συνεχίζουν να μας σώνουν από φωτιές, καταποντισμούς, λοιμούς, και λοιπές σκοτεινές δυνάμεις που επιβουλεύονται τα ιερά και τα όσια των Αθηναίων. Μην ακούτε τους …προβοκάτορες που βρήκαν την ευκαιρία να αμφισβητήσουν τις οργανωτικές ικανότητες αυτών των σπουδαίων (πασπαρτού) ανδρών που γράφουν ιστορία προσφοράς στην κοινωνία. ΄΄΄΄΄΄”Τίποτα δεν είναι στον αυτόματο πιλότο”, ΄΄ όπως θα έγραφε στις ομιλίες του κ Σταθόπουλου, το γραφείο τύπου της  Δ ΚΟΣΕ. Πίσω από κάθε επιτυχία, πίσω απο κάθε διάσωση, πίσω από κάθε νίκη, πίσω από κάθε δήλωση και υπερπροβολή (δοξάστε μας) κρύβεται πολύ δουλειά και κάμποσοι καλοταϊσμένοι αυλοκόλακες. Να σας έχει λοιπόν όλους καλά ο θεός για να μας σώνετε σε κάθε δυσκολία… Δείτε το βίντεο και δοξάστε τους!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας