επικαιροτητα

Published on 22 Μαρτίου, 2022 | by kynoclub

0

Δικαίωση για τον Γιώργο Ρουμελιώτη, στο σκαμνί οι συκοφάντες!

κείμενο: Νίκος Φωτακόπουλος

Την απόλυτη δικαίωση του κ Γιώργου Ρουμελιώτη αποφάσισε η ελληνική δικαιοσύνη απορρίπτοντας, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, τις στημένες κατηγορίες ενώ παράλληλα ανέδειξε το σκοτεινό και ύπουλο παιχνίδι που στήθηκε εναντίον του. Μαζί με τον κ Ρουμελιώτη δικαιώθηκαν και τα μέλη της τότε διοίκησης του Κυνηγετικού Συλλόγου της Τρίπολης που  είχε κηρύξει έκπτωτα,  με γελοία προσχήματα, ο Δασάρχης της περιοχής. Μέσα από την μακρά δικαστική διαδικασία αποδείχθηκε η πολιτική, και όχι μόνο,   σκευωρία εις βάρος του Γιώργου Ρουμελιώτη όταν ήταν Αντιπεριφερειάρχης με την παράταξη του κ Τατούλη και παράλληλα πρόεδρος τους Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης. Όλες οι κατηγορίες απορρίφθηκαν, μία προς μία,  από τα ελληνικά δικαστήρια και μάλιστα ΄΄χωρίς καμία αμφιβολία΄΄  (και όχι λόγω αμφιβολιών) όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η πρόεδρος του δικαστηρίου ανακινώντας, από έδρας, την απόφασή με την την αθώωση του κ Ρουμελιώτη και των υπολοίπων κατηγορουμένων.

Στόχος η πολιτική & κυνηγετική εξόντωση

 Ο στόχος της δίωξης ήταν η πολιτική εξόντωση του Γιώργου Ρουμελιώτη που επανεκλέγεται συνεχώς ως ο δημοφιλέστερος Περιφερειακός Σύμβουλος της Πελοποννήσου με 10.000 σταυρούς. Και αυτό  όταν ακόμα και ο πλέον σταυροδοτημένος τοπικός βουλευτής δεν ξεπερνά τις 5.000 σταυρούς. Ο δεύτερος στόχος ήταν ο διορισμός …δοτής διοίκησης στον Κυνηγετικό Σύλλογο. Μια πρακτική που έχουμε ξαναδεί και σε άλλες περιπτώσεις όπου δασικοί λειτουργοί συμπεριφέρονται ως μικροί δικτάτορες. Οι αναγνώστες θα θυμούνται τα δημοσιεύματα του kynoclub που επεσήμανε τις αλαζονικές συμπεριφορές δασαρχών όπως και τις δηλώσεις του κ Ρουμελιώτη που από την πρώτη στιγμή, το 2018,  δήλωνε τα εξής: -«Τα συστήματα που νομίζουν ότι οι υπηρεσίες στο Δημόσιο είναι εφαλτήρια για προσωπική εμπάθεια και εξουσιαστική εμμονή θα διαψευστούν οικτρά. Θέλω να διαβεβαιώσω τους συναδέλφους μου κυνηγούς ότι η προσφυγή μας στη Δικαιοσύνη εντός των αμέσως προσεχώς ημερών θα μας δικαιώσει και η λάσπη στον ανεμιστήρα θα επιστρέψει με ποινικές συνέπειες σε εκείνους που τόσο καιρό την εκτοξεύουν εναντίον μας».

 Διαδρομή με ήθος και ευπρέπεια

Υπενθυμίζεται πως ο κ Γιώργος Ρουμελιώτης είναι επι 30 χρόνια υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών έχοντας επιδείξει αδαμάντινο χαρακτήρα και ήθος. Υπήρξε επι 20ετια πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης αναδεικνύοντας τον ως Σύλλογο πρότυπο. Ποιος δεν αναπολεί τους Αγώνες στην Νεστάνη; Τέλος επι  οκτώ χρόνια διετέλεσε Αντιπεριφερειάρχης στην Αρκαδία με την παράταξη Τατούλη  διαχειριζόμενος εκατομμύρια με τον πλέον διάφανο και κρυστάλλινο τρόπο, υπηρετώντας παράλληλα τους συμπολίτες του με τρόπο υποδειγματικό και ανιδιοτελή.

Ο κ Γιώργος Ρουμελιώτης με τους νομικούς του συμβούλους αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Να το πούμε και αυτό: Δυστυχώς βρέθηκαν (και) εντός της κυνηγετικής οικογένειας ορισμένοι που έσπευσαν να υιοθετήσουν τις αστήρικτες και στημένες  κατηγορίες.  Και όχι μόνο να τις στηρίξουν  αλλά και να προσποριστούν οφέλη κάθε είδους. Ταυτίστηκαν  με στημένους συκοφάντες και με γραφικά πρόσωπα που βρήκαν ευκαιρία να δηλώσουν την ύπαρξη τους με αυτό τον χυδαίο τρόπο. Το λες και ενδοκυνηγετικό κανιβαλισμό.

Διαβάστε τα λινκ και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας