ψαρεμα

Published on 10 Μαΐου, 2022 | by kynoclub

0

«Εξαφανισμένα» τα ψάρια, τα χταπόδια και οι σουπιές από το Θρακικό Πέλαγος – «Παγώνει» και το πρόγραμμα απόσυρσης σκαφών

Σε…απόγνωση για το «αύριο» οι επαγγελματίες αλιείς της Ξάνθης

Σ. Μανασαρίδης: Τεράστιο το πρόβλημα – Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε το «αύριο»

«Άφαντα» τα αλιεύματα (ψάρια, χταπόδια, σουπιές κ.α) μετά τον περσινό «βραχνά» με το πλαγκτόν στο Θρακικό Πέλαγος με τους επαγγελματίες αλιείς της περιοχής να αντιμετωπίζουν ολοένα και σοβαρότερα προβλήματα.

Μάλιστα, το «κερασάκι στην τούρτα» των προβλημάτων, φαίνεται να βάζει το αρμόδιο υπουργείο που «παγώνει» πρόγραμμα απόσυρσης αλιευτικών σκαφών, «κόβοντας» και  τις ελπίδες των αλιέων της Θράκης.

«Τεράστιο» χαρακτήρισε το πρόβλημα μιλώντας στην «Θ» ο Πρόεδρος των Επαγγελματιών Αλιέων Ν. Ξάνθης κ. Σίμος Μανασαρίδης, ο οποίος αναφερόμενος παράλληλα στις ποσότητες των αλιευμάτων – αλλά και στα κρούσματα λαθραλιείας – σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «θα πρέπει πρώτα να συνειδητοποιήσουμε εμείς το μέλλον το δικό μας, το μέλλον των παιδιών μας και των εγγονών μας. Το «αύριο».

Διαβαστε ολόκληρο το άρθρο εδω https://www.thraki.com.gr/exafanismena-ta-psaria-ta-chtapodia-kai-oi-soypies-apo-to-thrakiko-pelagos-pagonei-kai-to-programma-aposyrsis-skafon/?fbclid=IwAR3pl0OfItAKRw1YXTTUb2s6BdwbuQauqNdtaSIsz5w_AlK7aGlM9uQp41k


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας