προσωπα

Published on 13 Μαΐου, 2022 | by kynoclub

0

”Εφυγε” ξαφνικά ο Γιώργος Παππάς πρώην πρόεδρος του Κ.Σ. Αγρινίου

Mεγάλη θλίψη προκάλεσε στο Αγρίνιο η είδηση του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, κυνηγού και έντιμου πολιτικού Γιώργου Παππά.  

Έφυγε αιφνιδίως σήμερα, σε ηλικία 70 ετών,  αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου εισήχθη εσπευσμένα με εγκεφαλική αιμορραγία .

Ο Γιώργος Παππάς ήταν συνταξιούχος καθηγητής φυσικής αγωγής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε για 11 σεζόν με τη φανέλα του Παναιτωλικού (299 συμμετοχές) παραμόνοντας ως σήμερα στην πρώτη τετράδα των σκόρερ (78 γκολ). Ήταν μάλιστα  ο αρχηγός της ομάδας που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική στα μέσα της δεκαετίας του 1970.

Διετέλεσε για χρόνια πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αγρινίου ενώ είχε ενεργό ανάμειξη στο δημόσιο βίο και ιδιαίτερα στην Αυτοδιοίκηση διατελώντας τόσο νομαρχιακός  και περιφερειακός σύμβουλος όσο και δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου.

Ο Γιώργος Παππάς  ήταν πατέρας δύο παιδιών και είχε ένα εγγόνι.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο, Σάββατο 14 Μαϊου 2022, στις 12:00 στην Αγία Παρασκευή Αγρινίου  όπου η σορός θα βρίσκεται από τις  11:30π.μ.

Συλλυπητήρια Παναιτωλικού-μαύρα περιβραχιόνια με Ιωνικό 

Η οικογένεια του Παναιτωλικού εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Γιώργου Παππά, εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Αγωνίστηκε για 11 σεζόν με τη φανέλα του Παναιτωλικού (299 συμμετοχές) και παραμένει έως σήμερα στην πρώτη τετράδα των σκόρερ (78 γκολ). Ήταν ο αρχηγός της ομάδας που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική στα μέσα της δεκαετίας του 1970.

Εκφράζουμε στους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του, η ΠΑΕ Παναιτωλικός θα αιτηθεί στην διοργανώτρια όπως στον τελευταίο αγώνα των Play-outs με τον Ιωνικό την προσεχή Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές μας αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια.

Σε αγώνα παλαιμάχων με τον Στράτο Αποστολάκη

Παλαίμαχοι Παναιτωλικού για Γιώργο Παππά: «Η παρακαταθήκη που αφήνει είναι ανεκτίμητη»

Τα συλλυπητήριά τους εκφράζουν οι Παλαίμαχοι του Παναιτωλικού για το χαμό του Γιώργου Παππά. Αναφέρει η ανακοίνωσή τους:

«Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παναιτωλικού εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για το θάνατο του Γιώργου Παππά και τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στους οικείους του.

Επί σειρά ετών τίμησε τη φανέλα του Παναιτωλικού, ως ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ του.

Με 299 συμμετοχές, αρχηγός της ομάδας που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική και ακολούθως προπονητής της.

Πενθούμε εμείς και οι οικείοι του. Όμως η παρακαταθήκη που αφήνει και η οποία είναι ευδιάκριτη σε οποιονδήποτε εντρυφήσει στην ιστορία του Παναιτωλικού είναι ανεκτίμητη.

Αυτή είναι που θα κρατά τη μνήμη του ζωντανή για πάντα».

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του πρώην δημοτικού συμβούλου  και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Παππά:

«Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Γιώργου Παππά  προκαλεί μεγάλο πόνο και οδύνη σε όλους μας.

Ο Γιώργος από νωρίς διέγραψε μια πορεία ζωής, άξια θαυμασμού και σεβασμού.

Διέπρεψε στον αθλητισμό με τις επιδόσεις και το ήθος του. Άνθρωπος της προσφοράς, υπηρέτησε με υψηλό αίσθημα ευθύνης  την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Πάντα  μαχητικός σε όσα πρέσβευε.  

Εκφράζω,  στη σύζυγό του  Σταυρούλα Παππά και τα παιδιά τους, τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου». 


Χριστίνα Σταρακά: πλήγμα για το Αγρίνιο ο θάνατος του Γιώργου Παππά

Σε συλλυπητήρια δήλωση για τον θάνατο του Γιώργου Παππά προέβη η Χριστίνα Σταρακά. Αναφέρει:

«Ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Παππά αποτελεί πλήγμα για την οικογένεια του και για την κοινωνία του Αγρινίου αλλά και ολόκληρης της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Γιώργος Παππάς άφησε σημαντικό αποτύπωμα στον τόπο μας με έντονη δραστηριότητα στον αθλητισμό ,στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην ενασχόληση του στον κυνηγετικό σύλλογο .

Διακρίθηκε για το μαχητικό πνεύμα και την αγάπη του για τον τόπο που έζησε και μεγάλωσε .

Αποχαιρετώ με θλίψη και βαθιά συγκίνηση τον προσωπικό μου φίλο και συνεργάτη Γιώργο και εκφράζω στην οικογένειά του, τα θερμά μου συλλυπητήρια».

Ψήφισμα της Β’ ΕΛΜΕ 

Το Δ.Σ. της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας μόλις πληροφορήθηκε τη θλιβερή είδηση του θανάτου του εκλεκτού συνταξιούχου συναδέλφου εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής Γεωργίου Παππά, που υπηρέτησε τη δημόσια εκπαίδευση και τον αθλητισμό φορώντας την φανέλα του Παναιτωλικού αποφάσισε:

Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια όλων των συναδέλφων μας στην οικογένειά του.

Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στα τοπικά ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά).

Να αποσταλεί το παρόν ψήφισμα σε όλα τα σχολεία της περιοχής μας.

πηγη: https://www.agrinionews.gr


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας