κυνικος

Published on 5 Αυγούστου, 2022 | by kynoclub

0

Θεσσαλονίκη! Βγήκαν τα μαχαίρια… Εδώ οι φτηνές άδειες!

Κείμενο: Κυνικός

Βγήκαν τα μαχαίρια στην Θεσσαλονίκη. Όχι μεταφορικά αλλά στην κυριολεξία! Ο κ Παντελάκης μέλος της διοίκησης του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ως  πλασιέ λανσάρει μαχαίρια και άλλα δώρα για όσους  …αγοράσουν κυνηγετική άδεια από τον Συλλογό του που με ανάρτησή την διαφημίζει ως την φτηνότερη. Μάλιστα με ανακοίνωσή του ο Κ.Σ. Θεσσαλονίκης κατηγορεί άλλον Σύλλογο που ΄΄έσπασε΄΄ τις τιμές αναστατώνοντας έτσι την πιάτσα της συμπρωτεύουσας.

Δεν είμαστε βέβαιοι ποιος είναι ο Σύλλογος που ξεκίνησε πρώτος τον πόλεμο τιμών αλλά αν κρίνουμε από την ανάρτηση του κ Απόστολου Γιαπουτζή μάλλον είναι γειτονικός Σύλλογος και όπως αρκετοί φίλοι μας ενημέρωσαν πρόκειται για τον ΚΣ Χαλάστρας και όχι των Αμπελοκήπων όπως αρχικά αναφέραμε.

-Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Από την εποχή του μαχητικού  Γιώργου Παπαράντζα που πριν καμιά δεκαριά χρόνιά είχε κάνει άνω κάτω Συλλόγους και ΚΟΜΑΘ. Μια από τα ίδια και τώρα. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!

Τι και αν οι κ Γιάννης Φραγκίδης και Σωτήρης  Διμηρόπουλος (χρόνια πολλά, του Σωτήρος αύριο) από τους Συλλόγους Αμπελοκήπων και Θεσσαλονίκης αντίστοιχα συνασπίστηκαν για να ΄΄φάνε΄΄ τον αιώνιο Πολυχρόνη; Λυκοφιλίες! Όπως προαναφέρθηκε βγήκαν τα μαχαίρια ως …δώρα για προσέλκυση πελατών. Καμία συνδικαλιστική και κυνηγετική ηθική δεν επέβαλε η εκλογή τους. Κατά τα αλλά τους φταίνε οι κυνηγοί που γυρίζουν την πλάτη και στρέφονται στους ανεξάρτητους Συλλόγους. Ναι αυτούς που απαξιωτικά το σύστημα αποκαλεί ΄΄παρασυλλόγους΄΄. Τι άλλο να πει κανείς; Τα έχουμε πει άλλωστε πολλές φορές. Το σύστημα μπάζει από παντού. Κάθε χρόνο τα ίδια. Η ΚΣΕ με αστεία βίντεο διαφημίζει τις ΄΄συνεργαζόμενες΄΄ άδειες της ως το καλό εμπόρευμα και ο κ Παντελάκης κάνει τον πλασιέ φτηνών αδειών με δώρο μαχαίρια, καλλυντικά κ.λ.π ενώ ταυτόχρονα  κάμποσοι ακόμα αιώνιοι κυνηγοσυνδικαλιστές  δίνουν την μάχη της άδειας. Να τους έχει ο θεός καλά λοιπόν να μας διασκεδάζουν κάθε Αύγουστο! Μείνετε συντονισμένοι…

https://www.facebook.com/ksthessalonikis/videos/471525838130193


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας